Ben müşteri hizmetlerine yazdım ama henüz dönüş olmadı. Benzer bir kupon veya kampanya bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, yeni açılan hesaplarda geçerli değil; eski hesap olup Prime olanlar için geçerli. Çünkü sabah denedim, oldu 5 hesaptan.
Ben de önceden 12 geçmiştim, bugün tekrardan yeni hesapta 2 tane geçtim ama hesaplar 4-5 gün önceden açılmıştı. Şimdi yeni hesap açınca kod kullanılmadı.

bende onceden 12 geçmiştim bugun tekrardan yeni hesapta 2 tane geçtim ama hesaplar 4-5 gun onceden açılmıştı, şimdi yeni hesap açınca kod kullanılmadı
Şimdi önceden olan bir hesapta Prime alıp denedim, yine hata verdi. Sanırım sistemsel bir hata var.

Son düzenleme:
Şimdi yeni bir hesapla şansımı tekrar denedim, aynı hata devam ediyor. Sanırım tamamen şansa bağlı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-09-09 120641.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-09 120641.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 24
Benim 3 hesabıma da 300TL'lik kod tanımlandı ama ne sipariş verebiliyorum ne müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorum bunun sebebi nedir, yaşayan var mı aynı sorunları?

Benim 3 hesabıma da 300TL'lik kod tanımlandı ama ne sipariş verebiliyorum ne müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorum bunun sebebi nedir, yaşayan var mı aynı sorunları?
Benim 3 hesabıma da 300 TL'lik kod tanımlandı ama ne sipariş verebiliyorum ne müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorum. Bunun sebebi nedir, yaşayan var mı aynı sorunları?

Kodlar nerede görünüyor acaba? Ben kodlarım kısmını bulamadım, ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Ekran görüntüsü 2026-09-09 120641.webp

Böyle görünüyor bende.

Ve evet, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Müşteri hizmetleri asla dönüş sağlamıyor, diğer iletişim yollarını da kullanamıyorum, hata veriyor.

Eki Görüntüle 279258
Görünse ne görünmese ne bir türlü siparişi onaylayamıyorum.
Bu sayfa siparişi verme ekranında mı çıkıyor? Bu sayfanın yolunu tarif eder misiniz?