furkistayn55

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba,

Amazon satıcılı ve göndericili Razer Barracuda X almayı düşünüyorum. Diyelim ki kulaklık ileride kırıldı veya bir arıza yaşandı. Bu durumda Amazon ürünün arkasında durur mu? İade veya değişim konusunda yardımcı oluyor mu?

Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Kırılsa çok yardımcı olacaklarını sanmam. Fakat sizden kaynaklanmayan bir sıkıntı olduğunda anında değişim yaparlar.

Arkadaşlar merhaba,

Amazon satıcılı ve göndericili Razer Barracuda X almayı düşünüyorum. Diyelim ki kulaklık ileride kırıldı veya bir arıza yaşandı. Bu durumda Amazon ürünün arkasında durur mu? İade veya değişim konusunda yardımcı oluyor mu?

Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Garantin varsa evet destek sağlarlar.

Razer Barracuda X Chroma. Ses iyi, şarjı gidiyor, RGB'siz uzun ama yazılım felaket kötü. PC'ye tanıtma zor. Hem Bluetooth ile hem dongle ile kullanamıyorsun. İlk hangisini tanıtırsan onu kullanmak zorundasın. İkisi arasında geçiş var deseler de yok, yalan diyelim. Bluetooth kullandın, canın dongle ile kullanmak istedi. Baştan kurulum yapmak zorundasın, çok yorucu. Ha benim gibi sadece Bluetooth üzerinden kullanacaksan alınır. Kafada rahat, dedikleri gibi malzeme kalitesi kötü değil. Tabii herkesin beklentisi farklı, bana iyi gelen size gelmez. Ona göre tercih yapın. Garanti konusu bende merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürüne kendiniz hasar verirseniz, kullanıcı hatalarını normalde hiçbir firma kabul etmek zorunda değil. Buna rağmen Amazon, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımından ötürü %80 kabul eder. Eğer yaşanan sorun veya deforme üretici hatalı olursa, Amazon %100 kabul eder.