Amazon siparişinde ertesi gün teslimat olmasına rağmen Aras Kargo kargoyu getirmedi

Ken Carson

Uzman
Yer
İstanbul, Suadiye
Selamlar arkadaşlar. Amazon'dan ürün almıştım ve Prime ertesi gün teslimat seçeneği de vardı. Bugün kargo bilgilerine baktığım zaman 7 Mayıs Saat 00.00'da teslimat yapılmadı diye not düşmüşler. Kafalarına göre nasıl oluyor bu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir sonuçta kargo Amazon'un değil Amazon olsaydı yarın gelirdi ama kargo aras gecikmiş olabilir onlara da fazla yüklenmeyin.

Olabilir sonuçta kargo Amazon'un değil Amazon olsaydı yarın gelirdi ama kargo aras gecikmiş olabilir onlara da fazla yüklenmeyin.
Önemi olmayan kargo 1 gün geç gelmesi sorun değil de saçma geldi. Siparişten kısa bir süre sonra kargoya verilmesine rağmen teslimat gününe girildiği an teslimata çıkmayacağı yazısı gelmesi. Prime üyeliğim olmasa ekstra para versem boşa gitmiş olacaktı.

Türkiye'de böyle normalde gelmesi gereken günde gelmeyebiliyor.

Türkiye'de böyle normalde gelmesi gereken günde gelmeyebiliyor.
Maalesef. Aras olduğu için ekstra sinirlendim. Bir sefer pahalı bir kargomu aramayıp sormayıp kapıma bırakıp gitmişlerdi. Çalınsa ne olurdu acaba. Neyse ki oturduğum bölgede öyle sorunlar yokta sorun olmamıştı.

Dalga geçiyorlar ya. Biraz önce kargonuz teslim edildi diye mesaj geldi. Kapıma gelen yok. Aşağıya indim ve posta yerine bırakmış. Arabayla gireceğim şubeye en son.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…