Dazti

Becerikli
Dün konu açmıştım yine aynı konuda ve koydukları fotoğraf benim evime bile benzemiyor demiştim, harbiden benim evim değilmiş.

Aynı durumu başka kimler yaşadı?

(Koydukları fotoğrafı atmayacağım başları derde girmesin)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün konu açmıştım yine aynı konuda ve koydukları fotoğraf benim evime bile benzemiyor demiştim, harbiden benim evim değilmiş.

Aynı durumu başka kimler yaşadı?

(Koydukları fotoğrafı atmayacağım başları derde girmesin)

Ben de yaşadım aynısını. Dün bahsetmiştim. Sonunu zaten biliyorsunuz. Tanıdık aracılığıyla almıştım.

Aras kargo aslında diğerlerinden bir tık iyi yine ama sistemi yürüten de insan sonuçta olmuştur bir yanlışlık. Eğer bu yanlışlığı düzeltip telafi etmez iseler o zaman sıkıntı var demektir.

Kargo 18.00'e kadar gelecek denildi ancak hala gelmedi kargom, bir tane mikrodenetleyici için bu kadar beklediğime inanamıyorum.

Aras Kargo aslında diğerlerinden bir tık iyi yine ama sistemi yürüten de insan sonuçta olmuştur bir yanlışlık. Eğer bu yanlışlığı düzeltip telafi etmez iseler o zaman sıkıntı var demektir.

Pazartesi verdiğim sipariş cuma oldu hala elimde yok.

Hayır şubeye geri getirmişler.

Bu iş haftaya uzamaz umarım çok sinirim bozuldu.

Bugün yaptılarsa o hatayı yarın tekrar dağıtıma çıkarırlar diye düşünüyorum. Çıkmazsa da şubeye gidersiniz. İnsanın malının kıymeti yok gözlerinde galiba. Adresi nasıl karıştırabiliyorlar?

Bugün yaptılarsa o hatayı yarın tekrar dağıtıma çıkarırlar diye düşünüyorum. Çıkmazsa da şubeye gidersiniz. İnsanın malının kıymeti yok gözlerinde galiba. Adresi nasıl karıştırabiliyorlar?
Yok başka adrese götürdüklerinin haberini bugün aldım,aynı kargo yoksa.

Sonunda aldım 18.30-18.40 gibi geldi.