Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 16 Aralık 2023
Saat 15.00'ten once (?) sipariş verirsen gun icerisinde kargoya veriliyor. Sonraki surec senin konumuna bagli durum.
seeraddar
Yetkin
"1 haftadır" diyorum. Vermiyorlar kargoya. 5 mayıs diyor her siparişe.Saat 15.00'ten once (?) sipariş verirsen gun icerisinde kargoya veriliyor. Sonraki surec senin konumuna bagli durum.
Prime üyesi değilim, 3 Mayıs diyor en hızlı teslimat.
Gercekten siparis ettiniz mi? Yoksa siparis etme sirasinda tahmini sureyi baz mi aliyorsunuz?"1 haftadır" diyorum. Vermiyorlar kargoya. 5 mayıs diyor her siparişe.
Bugün sipariş versem cumartesi gelir. 5 Mayıs dense bile. Onlar tahmini sadece.
seeraddar
Yetkin
Ettim.Gercekten siparis ettiniz mi? Yoksa siparis etme sirasinda tahmini sureyi baz mi aliyorsunuz?
Sipariş ettiginiz ürün kargoya verilmiyorsa musteri hizmetlerine iletisime gecin. Diyebileceklerim bu kadar.
seeraddar
Yetkin
Hocam benmi anlatamıyorum neredeyse son bir haftadır her siparişim için 5 mayısta kargoya verilecek deniyor. Ve 1 hafta önceki siparişim bile hala verilmedi.Gercekten siparis ettiniz mi? Yoksa siparis etme sirasinda tahmini sureyi baz mi aliyorsunuz?
Bugün sipariş versem cumartesi gelir. 5 Mayıs dense bile. Onlar tahmini sadece.
Pazartesi 5 ürün sipariş ettim hepsi düne kadar elime ulaştı.
Hocam ben mi anlatamıyorum neredeyse son bir haftadır her siparişim için 5 Mayıs'ta kargoya verilecek deniyor. Ve 1 hafta önceki siparişim bile hala verilmedi.
Demek istedigini anladim zaten. Destek hizmetlerine iletisime gecin veya satici her kimse onunla bizzat iletisime gecmeyi deneyin.
Yeni konular
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-
-
-
-
-