Amazon tarafından "İade edildi." olarak gözüklen paranın hesaba düşmeme sebebi nedir?

PC Uzmanı

Başarılı
Amazon'dan aldığım ekran kartı para iademi yapmıyorlar. İade yapılmış gözüküyor ama hala gelmedi. Kaç gün oldu hala yatırmıyorlar. Kartımı yeniletmiştim, kredi kartı numarasının 4 hanesi değişti sadece. Yani normalde hesabıma da yatması gerekemez miydi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Amazon firması iade tamamlamış ise süreçe şu an banka devreye girmiştir. Para havuzdadır ve kabul görmeyi bekliyor olabilir. Bu işlem en fazla 7 gün sürmekle birlikte daha fazla bilgi için müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz.

İade edememişler işte, müşteri hizmetleri ile iletişime geçip durumu bildir, özellikle de kart numaranın son hanesinin değiştini belirt.

Öyle yaptım da paranız bankaya gitti diyor Amazon sonra bankayı arıyorum size gelen havuzda gözüken para var mı diyorum yok diyorlar bize gelen bir para yok diyorlar hepsi birbirine atıyor topu.

Hocam paranız bankaya gitti diyor Amazon sonra bankayı arıyorum size gelen havuzda gözüken para var mı diyorum yok diyorlar bize gelen bir para yok diyorlar hepsi birbirine atıyor topu.

Öyle yaptım da paranız bankaya gitti diyor Amazon sonra bankayı arıyorum size gelen havuzda gözüken para var mı diyorum yok diyorlar bize gelen bir para yok diyorlar hepsi birbirine atıyor topu.
Şimdi şöyle yapacaksın. Bankayı arayacaksın ve Amazon parayı iade ettiğini teyit etti, kart numaram değiştiği için hesaba geçmeme gibi bir durum olabilir mi, böyle bir durumda ne yapmalıyım diye soracaksın.
Eğer böyle bir durum yok her türlü hesabına geçer derse 1 hafta daha bekleyip daha sonrasında tekrar bu konunun peşine düşebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…