Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba,
Troy ile alışveriş yapabiliyorsun ama kartı kaydedemiyorsun. Prime üyelik için kartı kaydetmeni istiyor, kart kaydedilemeyince de Prime üyelik satın alamıyorsun. Müşteri temsilcisiyle yaklaşık 1 ay önce görüştüğümde "Troy için altyapımız bulunmamaktadır." demişti. Güncel durum nedir bilmiyorum ama hata aldığına göre desteklememeye devam ediyordur.
Troy ile alışveriş yapabiliyorsun ama kartı kaydedemiyorsun. Prime üyelik için kartı kaydetmeni istiyor, kart kaydedilemeyince de Prime üyelik satın alamıyorsun. Müşteri temsilcisiyle yaklaşık 1 ay önce görüştüğümde "Troy için altyapımız bulunmamaktadır." demişti. Güncel durum nedir bilmiyorum ama hata aldığına göre desteklememeye devam ediyordur.
- Makaleler
- 20
Bu kartları destekliyor:
- Kredi Kartları: Visa / Mastercard / TROY / American Express
- Banka Kartları: Visa / Mastercard / TROY / American Express
Kabul Edilen Ödeme Araçları - Amazon Müşteri Hizmetleri
Amazon.com.tr, kredi ve banka kartı dahil olmak üzere çok sayıda ödeme seçeneği sunar.
www.amazon.com.tr
Merhaba,
pawEn
Üstün
Peki kartımı neden kabul etmiyor hocam?Bu kartları destekliyor:
- Kredi Kartları: Visa / Mastercard / TROY / American Express
- Banka Kartları: Visa / Mastercard / TROY / American Express
Kabul Edilen Ödeme Araçları - Amazon Müşteri Hizmetleri
Amazon.com.tr, kredi ve banka kartı dahil olmak üzere çok sayıda ödeme seçeneği sunar.www.amazon.com.tr
Anladım, teşekkürler. Akbank kartım kayıtlıydı ama aktif olarak Yapı Kredi'yi kullanıyorum. Prime'ı iptal edip Akbank'ı silip Yapı Kredi'yi kayıt etsem olur mu?Merhaba,
Rica ederim, Troy dışındakilerde (Mastercard ve VISA) sorun olacağını sanmıyorum. Diğer sorduğun konuda net bilgim bulunmuyor. Biraz daha açarsan fikir yürütebilirim. Mesela Prime'ı neden iptal etmek istiyorsun? Troy olan kart hangisi?Peki kartımı neden kabul etmiyor hocam?
Anladım, teşekkürler. Akbank kartım kayıtlıydı ama aktif olarak Yapı Kredi'yi kullanıyorum. Prime'ı iptal edip Akbank'ı silip Yapı Kredi'yi kayıt etsem olur mu?
pawEn
Üstün
Troy kartım şu an kullandığım Yapı Kredi. Diğer kartım ise Amazon'da kayıtlı olan Akbank ve 3D Secure'si çalışmıyor. Ne yaptıysam işe yaramadı her mercii ile görüştüm. Neyse orası ayrı konu.Rica ederim, Troy dışındakilerde (Mastercard ve VISA) sorun olacağını sanmıyorum. Diğer sorduğun konuda net bilgim bulunmuyor. Biraz daha açarsan fikir yürütebilirim. Mesela Prime'ı neden iptal etmek istiyorsun? Troy olan kart hangisi?
Ben şu an bu kartı kayıt edemiyorum sonuçta. Eğer Akbank'ı silmem için Prime üyeliğimi iptal etmem gerekiyorsa öyle yapıp ardından Prime üyeliğini tekrardan başlatıp Yapı Kredi'yi kayıt etmeyi düşünüyordum.
Öncelikle Prime'ı iptal etmeden de kart değişikliği yapabileceğini düşünüyorum. Bunun dışında üst mesajda da belirttiğim gibi eğer Yapı Kredi kartın Troy ise kaydedemiyorsun, Prime'ı iptal edip etmemen de bu durumu değiştirmiyor maalesef. Bildiğim kadarıyla da kart kaydedilmeden Prime başlatılamıyor, başka bir yöntemi de yok. Tek çare şu an için Troy dışındaki bir kart kullanmak.Troy kartım şu an kullandığım Yapı Kredi. Diğer kartım ise Amazon'da kayıtlı olan Akbank ve 3D Secure'si çalışmıyor. Ne yaptıysam işe yaramadı her mercii ile görüştüm. Neyse orası ayrı konu.
Ben şu an bu kartı kayıt edemiyorum sonuçta. Eğer Akbank'ı silmem için Prime üyeliğimi iptal etmem gerekiyorsa öyle yapıp ardından Prime üyeliğini tekrardan başlatıp Yapı Kredi'yi kayıt etmeyi düşünüyordum.
pawEn
Üstün
Teşekkür ederim her şey için. Troy hiçbir türlü kayıt edilmiyor. Prime varken de Akbank'ı silebiliyorum fakat silmedim. Sanırım her ay Yapı Kredi'den Akbank'a 40 TL atacağım...Öncelikle Prime'ı iptal etmeden de kart değişikliği yapabileceğini düşünüyorum. Bunun dışında üst mesajda da belirttiğim gibi eğer Yapı Kredi kartın Troy ise kaydedemiyorsun, Prime'ı iptal edip etmemen de bu durumu değiştirmiyor maalesef. Bildiğim kadarıyla da kart kaydedilmeden Prime başlatılamıyor, başka bir yöntemi de yok. Tek çare şu an için Troy dışındaki bir kart kullanmak.