Yahu arkadaş bu Troy'u kim çıkardı, bir ödeme sisteminin hiç mi yararı olmaz? Amazon üyeliğim bitti bugün ve normalde Papara'yla ödeme hep otomatik olurdu fakat Papara kapatıldı; gittim bankadan kart çıkarttım ve Troy geldi. Neyse dedim çok takmadım ama Prime üyeliğimi yenileyemiyorum şu an çünkü Troy destekli değilmiş. Suçu Amazon'a atmıyorum, eşeklik bende ama bunu hemen geçici olarak nasıl çözebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Ziraat hocamHangi banka hocam? Ek olarak kredi mi banka kartı mı kullanıyorsunuz.
Hocam müşteri hizmetleri ile konuştum altyapımız yok dedi.Amazon Troy kabul ediyor yalnız. Ben Paycell Troy kartla aboneliğimi yeniliyorum.
Sağ olun hocamGelen kartın sanal kartını oluşturun sonra müşteri hizmetlerinden o sanal kartın Master Visa'ya çevrilmesini isteyin, bu şekilde sorunun çözülür Troy kartın sanalını Master kart gibi kullanırsın.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Hocam müşteri hizmetleri ile konuştum altyapımız yok dedi.
Denedik Troy kabul etmiyor.
Hocam zaten alışveriş için kullanabilmekteyim fakat üyeliğe gelince sorun oluştu diyor önce internet bağlantılı sandım sonra 1 saat aralıklarla denedim en son yazdım ve maalesef altyapımız yok dedi
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Bir daha deneyeceğim şimdi hocam
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri