urws 13

Çalışkan
Yer
İstanbul / Fatih
Merhaba, Amazon üzerinden bir ürün sipariş ettim dün akşamüstü sularında Prime ile yarın (yani bugün) teslim edilmek üzere fakat şu an kargoya verilmiş. Varış zamanı: Perşembe olarak gözüküyor.

Sırf daha önce teslim edilsin diye Plus modelinden feragat edip düz versiyonunu tercih etmiştim ve garip olan, ürünü şu an sipariş verseniz bile tahmini teslimat salı gözüküyor. Bu nasıl oluyor da benim ürünüm perşembe günü geliyor? Ürün Ankara'dan İstanbul'a gelecek, sizce ne zaman teslim edilir? Perşembeden önce gelir mi?

Sipariş ettiğimdeki görseli:

1785681791875.webp

Şu anki sipariş görseli:

1785681821209.webp

Tahmini*. Daha erken gelebilir. Önceki siparişlerinizle aynı sürede gelir. Yoğunluk varsa 1 gün aksar belki.

Son düzenleme:
Tahmini*. Daha erken gelebilir. Önceki süparişlerinizle aynı sürede gelir. Yoğunluk varsa 1 gün aksar belki.

Amazon'da ileri tarih gösterse de daha erken gelebiliyor. En sonki siparişimde 5 gün sonrasına teslimat gösteriyordu ama 2 günde geldi.

Bazen depodan çok geç kargoya veriyorlar, Prime Day'de bayağı 8 gün falan bekledim.
Çok teşekkür ederim, şu an ofis ekipmanı kullandığım için aciliyeti vardı. İçimi rahatlattınız, sağ olun moderasyon ekibi olarak zaman ayırıp cevapladığınız için, iyi ki varsınız.

Merhaba, Amazon üzerinden bir ürün sipariş ettim dün akşamüstü sularında Prime ile yarın (yani bugün) teslim edilmek üzere fakat şu an kargoya verilmiş. Varış zamanı: Perşembe olarak gözüküyor.

Sırf daha önce teslim edilsin diye Plus modelinden feragat edip düz versiyonunu tercih etmiştim ve garip olan, ürünü şu an sipariş verseniz bile tahmini teslimat salı gözüküyor. Bu nasıl oluyor da benim ürünüm perşembe günü geliyor? Ürün Ankara'dan İstanbul'a gelecek, sizce ne zaman teslim edilir? Perşembeden önce gelir mi?

Sipariş ettiğimdeki görseli:

Eki Görüntüle 270749

Şu anki sipariş görseli:

Eki Görüntüle 270750

Amazon'un tahmini sistemi geleceği en son günü gösteriyor. Yani kıyamet kopsa perşembe getiririz manasında. Yoksa bazen 3 4 gün öncesinden bile getirebiliyorlar.

Amazon'un tahmini sistemi geleceği en son günü gösteriyor. Yani kıyamet kopsa perşembe getiririz manasında. Yoksa bazen 3 4 gün öncesinden bile getirebiliyorlar.
Bunu duyduğuma sevindim; yani ürünüm yarından itibaren her an gelebilir, beklemedeyim. Sağ olun.