Detaylar
Kim cevapladı?28 Aralık'ta Amazon uzerinden mouse pad aldim, 5 Ocak'ta geliyor diyor ve hala kargoya verilmedi. Prime alirsem eger bu sure duser mi?
Hayır ürün satın alındıktan sonra alsanız hiçbir şey degısmez. Ha urunu satın alır almaz alsaydınız evet hızlı gelırdı lakın ustunden 2 gun gecmıs.
Alirken prime uyeligin olmaliydi. Bir de urunde belirtiliyor, Prime falan yaziyor. Iste 1 gunde, 2 gunde teslimat vs. yaziyor.
Mustafaymis
Uzman
Şu anda almaya çalıştığınızda Prime ile daha yakın bir tarihte geleceği belirtiliyorsa iade edip tekrar alırsınız. Başka yolu yok.
28 Aralık'ta Amazon uzerinden mouse pad aldim, 5 Ocak'ta geliyor diyor ve hala kargoya verilmedi. Prime alirsem eger bu sure duser mi?
Hayır Prime üyeliğin varken alsaydin erken gelirdi ama şu an sisteme alışverişine Prime üyesiz olarak girildi.
Yılbaşı araya girmiş büyük ihtimalle yarın kargoya verir adam 1 Ocakta çıkmaz 2 Ocakta yola çıkar 3 Ocakta subeye gelir 4-5 gibi teslim edilir.
016
Becerikli
Amazon kargoluyor.Yılbaşı araya girmiş büyük ihtimalle yarın kargoya verir adam 1 Ocakta çıkmaz 2 Ocakta yola çıkar 3 Ocakta subeye gelir 4-5 gibi teslim edilir.
Tamam Amazon'da satıcı değil mi?
Benim değişim ürünüm içinde 5 Ocak diyor, normal. Yoğunluk var bu aralar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet