Amazon ve Trendyol orijinal diyerek replika kılıf satıyor

4lt4n

Çalışkan
Amazondan ''Apple Tech Dokuma Kılıf'' satın aldım, kutusunu açtığımda replika olduğunu anlamam uzun sürmedi ancak öyle bir kutu yapmışlar ki, fark etmek mümkün değil neredeyse, kutunun kalitesi, baskı tonu, arka taraftaki yazıların neredeyse tamamı orijinal kutuyla bire bir aynı, tek fark üretim yerleri diyebilirim, orijinal kılıf Çin'de üretilmiş, replika ise Vietnam'da üretilmiş. Üçüncü parti satıcılar bu tür replika kılıflar satıyor ancak Trendyol ve Amazon'un böyle bir amatörlük yapıp orijinal diyerek replika kılıf satmasına anlam veremedim. Trendyol'da müşteri değerlendirmelerinde de belirtilmiş bu durum, 3 yorumun 2'sinde replika olduğu belirtilmiş. Koskoca firmalar bu ürünleri ithal ederken hiç mi bakmıyorlar, akıl alır gibi değil

Dosya Ekleri

• IMG_6055.webp
    5,6 MB · Görüntüleme: 48
  • IMG_6056.webp
    5,2 MB · Görüntüleme: 44
  • IMG_6057.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 35
  • IMG_6058.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 27
  • IMG_6059.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 23
  • IMG_6060.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 46

Bal mevsusu geldi aklıma;
Adam soruyor:
-Bal var mı elinizde?
Satıcı;
-Kaç paralık istiyorsun?
-Bir bal yaparım, baldan daha bal, arı bile anlayamaz.
-Kaç paralık olsun?

Bu memlekette insanlar bile sahte, ki kılıfa ne kalmış.
Çinden sonra en fazla replikacıyız hamdolsun.

Sahte olduğunu sanmam. Apple sadece Çin de üretim yapmıyor. Vietnam'da da üretim yapıyor. Bu durumu AirPods kullanıcıları da yaşadı. İki farklı üretim yeri mevcut. Tek el muhabbetinin önüne geçmek için yapıyorlar. Sahtesini zaten anlayamaz kimse, en garanti yöntem; Apple servis ile iletişime geçip, ürünü orada kontrol ettirmek.

Son düzenleme:
Sahte olduğunu düşündüren tek şey üretim yeri mi? Apple Vietnam'da üretmiyor mu?

Apple, Çin dışında Vietnam'da da aksesuar üretir. Yorum yapan kişilerde sizin gibi düşündü büyük ihtimalle. Ayrıca Apple neden replika ürün satsın ki? Replika olsaydı eğer, her ne kadar iyi olursa olsun kutudan ele verirdi. Baskı konusunda hala çok geride replikalar.

Sahte değildir bize kalitesizini yolluyordur.

Özellikle Adidas Nike gibi tonla para bastığımız ayakkabılar da öyle 1 yılı görmeden önü kenarı yırtılıyor parçalanıyor. Üstelik orijinal mağazadan alıntı. Ancak yurt dışında Amerika'da veya Avrupa ülkelerinden gelen ayakkabıların kalitesi daha iyi. Sanırım artık ülkeye göre kalite dönemini yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…