4lt4n

Çalışkan
Amazondan ''Apple Tech Dokuma Kılıf'' satın aldım, kutusunu açtığımda replika olduğunu anlamam uzun sürmedi ancak öyle bir kutu yapmışlar ki, fark etmek mümkün değil neredeyse, kutunun kalitesi, baskı tonu, arka taraftaki yazıların neredeyse tamamı orijinal kutuyla bire bir aynı, tek fark üretim yerleri diyebilirim, orijinal kılıf Çin'de üretilmiş, replika ise Vietnam'da üretilmiş. Üçüncü parti satıcılar bu tür replika kılıflar satıyor ancak Trendyol ve Amazon'un böyle bir amatörlük yapıp orijinal diyerek replika kılıf satmasına anlam veremedim. Trendyol'da müşteri değerlendirmelerinde de belirtilmiş bu durum, 3 yorumun 2'sinde replika olduğu belirtilmiş. Koskoca firmalar bu ürünleri ithal ederken hiç mi bakmıyorlar, akıl alır gibi değil

Dosya Ekleri

• IMG_6055.webp
    IMG_6055.webp
    5,6 MB · Görüntüleme: 71
  • IMG_6056.webp
    IMG_6056.webp
    5,2 MB · Görüntüleme: 65
  • IMG_6057.webp
    IMG_6057.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 51
  • IMG_6058.webp
    IMG_6058.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 39
  • IMG_6059.webp
    IMG_6059.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 33
  • IMG_6060.webp
    IMG_6060.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 69
Amazon'dan "Apple Tech Dokuma Kılıf" satın aldım, kutusunu açtığımda replika olduğunu anlamam uzun sürmedi ancak öyle bir kutu yapmışlar ki, fark etmek mümkün değil neredeyse, kutunun kalitesi, baskı tonu, arka taraftaki yazıların neredeyse tamamı orijinal kutuyla bire bir aynı, tek fark üretim yerleri diyebilirim, orijinal kılıf Çin'de üretilmiş, replika ise Vietnam'da üretilmiş. Üçüncü parti satıcılar bu tür replika kılıflar satıyor ancak Trendyol ve Amazon'un böyle bir amatörlük yapıp orijinal diyerek replika kılıf satmasına anlam veremedim. Trendyol'da müşteri değerlendirmelerinde de belirtilmiş bu durum, 3 yorumun 2'sinde replika olduğu belirtilmiş. Koskoca firmalar bu ürünleri ithal ederken hiç mi bakmıyorlar, akıl alır gibi değil

Bal mevsusu geldi aklıma;
Adam soruyor:
-Bal var mı elinizde?
Satıcı;
-Kaç paralık istiyorsun?
-Bir bal yaparım, baldan daha bal, arı bile anlayamaz.
-Kaç paralık olsun?
🙄😁
Bu memlekette insanlar bile sahte, ki kılıfa ne kalmış.
Çinden sonra en fazla replikacıyız hamdolsun.
😁😁

Sahte olduğunu sanmam. Apple sadece Çin de üretim yapmıyor. Vietnam'da da üretim yapıyor. Bu durumu AirPods kullanıcıları da yaşadı. İki farklı üretim yeri mevcut. Tek el muhabbetinin önüne geçmek için yapıyorlar. Sahtesini zaten anlayamaz kimse, en garanti yöntem; Apple servis ile iletişime geçip, ürünü orada kontrol ettirmek.

Son düzenleme:
Apple, Çin dışında Vietnam'da da aksesuar üretir. Yorum yapan kişilerde sizin gibi düşündü büyük ihtimalle. Ayrıca Apple neden replika ürün satsın ki? Replika olsaydı eğer, her ne kadar iyi olursa olsun kutudan ele verirdi. Baskı konusunda hala çok geride replikalar.

Sahte değildir bize kalitesizini yolluyordur.

Özellikle Adidas Nike gibi tonla para bastığımız ayakkabılar da öyle 1 yılı görmeden önü kenarı yırtılıyor parçalanıyor. Üstelik orijinal mağazadan alıntı. Ancak yurt dışında Amerika'da veya Avrupa ülkelerinden gelen ayakkabıların kalitesi daha iyi. Sanırım artık ülkeye göre kalite dönemini yaşıyoruz.

Sahte olduğunu düşündüren tek şey üretim yeri mi? Apple Vietnam'da üretmiyor mu?
Elimde orijinali de var, apple'ın tüm kılıflarında kamera butonunun olduğu yerde tuş bulunur, bu kılıfta tuş yok, butona denk gelen kısım açık, malzeme kalitesi de yerlerde. Apple ile de iletişime geçtim zaten bu kılıfların replika olduğunu söylediler.

Apple, Çin dışında Vietnam'da da aksesuar üretir. Yorum yapan kişilerde sizin gibi düşündü büyük ihtimalle. Ayrıca Apple neden replika ürün satsın ki? Replika olsaydı eğer, her ne kadar iyi olursa olsun kutudan ele verirdi. Baskı konusunda hala çok geride replikalar.
Hocam ürünü elinize aldığınız anda replika olduğunu anlıyorsunuz, kalitesi yerlerde, aynı kılıfın orjinalini de aldım. Malzeme kalitesi dışındaki en büyük fark kamera butonu, replikalarda butonun olduğu yer açık oluyor, orjinallerde buton oluyor.

Sahte olduğunu düşündüren tek şey üretim yeri mi? Apple Vietnam'da üretmiyor mu?
Ürünün inceleme videosunu ve benim attığım görseller ile kıyaslarsanız sizde anlarsınız, yıllardır apple ürünleri kullanıyorum. Kılıfın malzeme kalitesi yerlerde.

Amazondan ''Apple Tech Dokuma Kılıf'' satın aldım, kutusunu açtığımda replika olduğunu anlamam uzun sürmedi ancak öyle bir kutu yapmışlar ki, fark etmek mümkün değil neredeyse, kutunun kalitesi, baskı tonu, arka taraftaki yazıların neredeyse tamamı orijinal kutuyla bire bir aynı, tek fark üretim yerleri diyebilirim, orijinal kılıf Çin'de üretilmiş, replika ise Vietnam'da üretilmiş. Üçüncü parti satıcılar bu tür replika kılıflar satıyor ancak Trendyol ve Amazon'un böyle bir amatörlük yapıp orijinal diyerek replika kılıf satmasına anlam veremedim. Trendyol'da müşteri değerlendirmelerinde de belirtilmiş bu durum, 3 yorumun 2'sinde replika olduğu belirtilmiş. Koskoca firmalar bu ürünleri ithal ederken hiç mi bakmıyorlar, akıl alır gibi değil
Apple Vietnam'da da üretim yapıyor demişsiniz, bildiğim kadarıyla yapmıyor ancak yapsa bile bana gönderilen ürünün replika olduğu gerçeğini değiştirmez. Tech woven kılıfın iç tarafı süet değildir ve iç tarafta 'Iph 17 pro max' yazmaz, kılıfın dokusu kotumsu bir yapıya sahiptir, bana gönderilen derimsi bir yapıda. En önemli detay ise kamera butonu, orijinal kılıflarda kamera butonu için tuş bulunur, replika kılıflarda bu kısım açık olur, hiç bir şey bulunmaz. Ürünü amazondan aldığım için değişim konusunda sorun çıkarmadılar.

Sahte olduğunu sanmam. Apple sadece Çin de üretim yapmıyor. Vietnam'da da üretim yapıyor. Bu durumu AirPods kullanıcıları da yaşadı. İki farklı üretim yeri mevcut. Tek el muhabbetinin önüne geçmek için yapıyorlar. Sahtesini zaten anlayamaz kimse, en garanti yöntem; Apple servis ile iletişime geçip, ürünü orada kontrol ettirmek.
Hocam en basitinden kamera butonuna dikkat edin, orjinal kılıflarda kamera butonunun olduğu yerde buton bulunur, replika kılıflarda açık olur bu bölge. Apple ile de görüştüm zaten, replika olduğunu söylediler. Yüklediğim görseller ve ürünün inceleme videosunu izleyin sizde göreceksiniz. Apple ürünlerinde replikalar çabuk anlaşılır, işletim sistemi olsun, bazı patentler olsun. Sadece airpods'larda biraz zor anlaşılır, ondada kulaklığın tüm işlevlerini bilen birisi kısa sürede fark eder. Burda önemli olan bilmeyenleri bilgilendirmek.

Son düzenleme: