pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya

Özellikle önerebileceğim Oldspice'ın Bearglove deo sticki baya uygun fiyata geliyor. Nivea'nın roll-onlarındansa kesinlikle bunu tercih ederim. Tende kalıcılığı da oldukça fazla. 48 saatten bahsetmiyorum bu arada. Duş jeliyle beraber muadil parfüm etkisi yaratıyorlar neredeyse.

Duş jeli
Deo stick

Kokusu da genel beğeniye hitap ediyor diyebilirim.
100 TL'nin yatması ortalama 1.5-2 ay sürüyor. Bunu bilerek alışveriş yapınız. Ayrıca Migros Mion'a bakabilirsiniz. Orada da uygun fiyata gelebilir. Kampanyada geçen sefer sadece Amazon diye bir şart yoktu. Kontrol etmekte fayda var.

400 ML şampuan/duş jeline 170 TL normalden çok daha pahalı değil mi?

Bunlar daha mantıklı görünüyor ondansa. Kampanya ile de bu fiyata geliyor zaten. Elbette kampanyada farklı ürünler de var, bakılabilir.
2 tane alınca zaten Prime'in 3 alisveris boyunca tanimladigi 40TL kuponun da varsa tanesi 100'e geliyor. Ayrıca aynı şey değil hocam. Oldspice Bearglove dediğim gibi kalıcılık konusunda aşmış bir ürün hem deneyimlerime hem de yorumlara göre.

Tekli alacaksanız Watsons'ta daha uyguna bulunuyor bu arada neredeyse her zaman piyasadan daha ucuz oluyor. Ben 130 küsüre oradan almıştım.

100 TL'nin yatması ortalama 1.5-2 ay sürüyor. Bunu bilerek alışveriş yapınız. Ayrıca Migros Mion'a bakabilirsiniz. Orada da uygun fiyata gelebilir. Kampanyada geçen sefer sadece Amazon diye bir şart yoktu. Kontrol etmekte fayda var.
Evet, bende 4 hafta sürdü. Deterjan almıştım, en son umudu kaybettim, 4 gün sonra bildirim geldi :)