Çözüldü Amazon'dan alınan parfüm iade edilirken "Bu ürün iade için uygun değildir" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8242

Uzman
İyi akşamlar, Amazon'dan 3-4 gün önce bir parfüm aldım ve dün sabah elime ulaştı. Paketini açıp baktığımda ise şişe ile fısfısın kenarından akıttığını fark ettim. Amazon'dan iade oluştur kısmına gelince parfüm için aşağıdaki uyarıyı veriyor. Sizce bunu nasıl iade ya da değişim yapabilirim? Bize ulaşın kısmına tıklayıp e-posta gönderdim fakat 1 gündür cevap veren olmadı.

Çözüm
Canlı destek ürün fotoğrafları ister, mail yoluyla fotoğrafları yollarsınız ve sorun doğrulanırsa ürün sizde kalır para iadesi yapılır. Rica ederseniz yeni ürün de yollanabilir. Bir kağıdın üzerine tarih yazın ürünün yanina koyup fotoğraf çekin diyorlar. Kağıda değişim veya iade yazarsiniz ne istiyorsaniz.
Canlı destek ürün fotoğrafları ister, mail yoluyla fotoğrafları yollarsınız ve sorun doğrulanırsa ürün sizde kalır para iadesi yapılır. Rica ederseniz yeni ürün de yollanabilir. Bir kağıdın üzerine tarih yazın ürünün yanina koyup fotoğraf çekin diyorlar. Kağıda değişim veya iade yazarsiniz ne istiyorsaniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…