İyi akşamlar, Amazon'dan 3-4 gün önce bir parfüm aldım ve dün sabah elime ulaştı. Paketini açıp baktığımda ise şişe ile fısfısın kenarından akıttığını fark ettim. Amazon'dan iade oluştur kısmına gelince parfüm için aşağıdaki uyarıyı veriyor. Sizce bunu nasıl iade ya da değişim yapabilirim? Bize ulaşın kısmına tıklayıp e-posta gönderdim fakat 1 gündür cevap veren olmadı.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Canlı destek ürün fotoğrafları ister, mail yoluyla fotoğrafları yollarsınız ve sorun doğrulanırsa ürün sizde kalır para iadesi yapılır. Rica ederseniz yeni ürün de yollanabilir. Bir kağıdın üzerine tarih yazın ürünün yanina koyup fotoğraf çekin diyorlar. Kağıda değişim veya iade yazarsiniz ne istiyorsaniz.
peaceswitz
Becerikli
Canlı destek ile görüşme sağlarsanız çözeceklerdir.
Canlı destek ürün fotoğrafları ister, mail yoluyla fotoğrafları yollarsınız ve sorun doğrulanırsa ürün sizde kalır para iadesi yapılır. Rica ederseniz yeni ürün de yollanabilir. Bir kağıdın üzerine tarih yazın ürünün yanina koyup fotoğraf çekin diyorlar. Kağıda değişim veya iade yazarsiniz ne istiyorsaniz.
Son düzenleme:
Şimdi konuştum fotoğrafını da çekip gönderdim aynısını dedi oradaki personel.Canlı destek ürün fotoğrafları ister, sorun doğrulanırsa ürün sizde kalır para iadesi yapılır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-