Amazon'dan alınan RTX 5070 ekran kartının garantisi erken başlamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan H2onya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 125
  • Etiketler Etiketler
    5070

H2onya 4

Uzman
Merhaba, Amazon sitesinden ASUS Prime 5070 aldım. Ürünün seri numarasını siteye girdiğimde mayıs ayında başlamış gözüküyor. Sebebi ne olabilir?

Merhaba, Amazon sitesinden ASUS Prime 5070 aldım. Ürünün seri numarasını siteye girdiğimde mayıs ayında başlamış gözüküyor. Sebebi ne olabilir?
Genelde depoya girdiğinde başlıyor garanti. ASUS'a gmail üzerinden yazın sizden faturasını, seri numarasını vs. isteyeceklerdir. Yolladığınızda düzeltirler. Aynı durumu bende yaşamıştım.

Her firmanın web sitesindeki garanti prosedürü farklı kimisi ürünün ithal edildiği tarihten başlatıyor. Orada yazan tarihin hiçbir önemi yok. Bir sıkıntı yaşadığınız zaman faturanız ile servise gidiyorsunuz dolayısıyla sizin garantiniz ürünün size teslim edildiği vakitten hesaplanıyor. O tarihi düzeltmek istiyorsanız ise ASUS desteğe başvurarak düzelttirebilirsiniz ama dediğim gibi bir şeyi değiştirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…