Arkadaşlar merhaba,

Amazon'dan iade edilmiş ve ibaresinde “kullanılmış, yeni gibi” yazan QCY H3 Pro sipariş verdim. Sizce üründe bir sıkıntı çıkar mı? Çıkarsa zaten iade ederim, orası ayrı. Bilgisi olan aydınlatabilir mi? Teşekkür ederim.

1761308672619.webp

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-10-24-15-17-24-814_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    Screenshot_2025-10-24-15-17-24-814_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    456,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu depo olayı kafama yatmıyor. Fiyatlar hiç cazip değil, ürünlerin çoğu sıfır fiyatının dibinde. Keşke bunu düşünmek yerine sıfırını alsaydın. Ürün sorunsuz gelecektir ama aksiyona hiç gerek yok.

0 olarak Q21 nc almak daha mantıklı olurdu, daha iyi bir kulaklık.

Şahsen telefonum LDAC destekliyor ve LDAC destekli bir cihazla test ettiğimde çok güzel performans almıştım, yurttaki arkadaşımın Q21i cihazını da denedim ancak (çilekeş grubunun bassları çok iyidir) equalizer ayarı yapmama rağmen bass performansını pek beğenemedim.

Bu depo olayı kafama yatmıyor. Fiyatlar hiç cazip değil, ürünlerin çoğu sıfır fiyatının dibinde. Keşke bunu düşünmek yerine sıfırını alsaydın. Ürün sorunsuz gelecektir ama aksiyona hiç gerek yok.

Biraz fukara gibi davranacağım ama 200 TL benim için şu an önemli bir konumda o yüzden o şekilde bir tercih yaptım(KYK da kalıyorum)

Ürün geldiğinde kuryeyi kapıda bekletip ürünü test edin, eğer ürünün kırığı vs. varsa tutanak tutup geri yollayın ve para iadesi isteyin.
Hayatınızda aksiyon yok sanırım ama, çok niş bir seçim olmuş.

Hijyen ürünü sayılan bir ürünü 100-200 TL ucuza almak uğruna kullanılmış almak hiç mantıklı gelmedi açıkçası.

Evet kisisel hijyenime dikkat ederim titiz bir insanımdırda. Almadan önce düşündüm 10, 20 dakikami temizliğe ayırsam pek bir sorun olacağını sanmiyorum.

Ürün geldiğinde kuryeyi kapıda bekletip ürünü test edin, eğer ürünün kırığı vs. varsa tutanak tutup geri yollayın ve para iadesi isteyin.
Hayatınızda aksiyon yok sanırım ama, çok niş bir seçim olmuş.

Öyle yapacağım zaten, eğer kurye beklemezse plakasını alır gerekli yerlere şikayet ederim. Ayrıca kargolarımı açmadan önce her zaman video kaydını açarım elimde kayıt olur.

Valla ben Depodan ikinci el Mükemmel durumda diye yazan bir RTX5070 aldım 3bin TL ucuz diye ama bozuk çıktı, neyse ki iadede sorun çıkarmıyor Amazon.