Bahsi geçen ürün

Bu üründen daha önce satın almıştım ve inanılmaz memnun kalmıştım. Aylar sonra 1 tane daha sipariş oluşturmak istedim fakat "Adresinize teslimat yapılamıyor" uyarısı aldım. Sebebini öğrenmek için müşteri temsilcisine yazdım ve aldığım yanıt ise: " Bu üründen çok fazla iade talebi alındığı için ürün satıştan kaldırılmak üzere " vs. cevabını aldım. Detay verilmedi sizce sebep?

Aldığınız zaman 30 euro kısıtlaması var mıydı? Amazon'da Creative pebble alacaktım, hâlâ 30 euro kısıtlaması yoktu. Ancak geldikten sonra ürün Türkiye için kaldırıldı. Daha sonra destekte uzun konuşmalar sonrası vs. geri geldi. Ancak "Adresinize teslimat yapılamıyor" hatası aldım. Tekrar iletişime geçtim. Bu sefer de katalog hatası dediler ve kaldırdılar.

Son düzenleme:
Aldığınız zaman 30 dolar kısıtlaması var mıydı? Amazon'da Creative pebble alacaktım, hâlâ 30 euro kısıtlaması yoktu. Ancak geldikten sonra ürün Türkiye için kaldırıldı. Daha sonra destekte uzun konuşmalar sonrası vs. geri geldi. Ancak "Adresinize teslimat yapılamıyor" hatası aldım. Tekrar iletişime geçtim. Bu sefer de katalog hatası dediler ve kaldırdılar.
Yoktu. Yurtdışından başka ürünleri sepete eklediğimde ödeme ekranına yönlendiriyor.

Yoktu. Yurtdışından başka ürünleri sepete eklediğimde ödeme ekranına yönlendiriyor.
Büyük ihtimalle ondandır hocam. Kısıtlama gelmeden önce hoparlörü alabiliyordum ancak indirim bekliyordum, beklemez olaydım.

Mümkünse satıcıyla konuşmaya çalışın belki yardımcı olurlar.