Detaylar
Kim cevapladı?Valla bundan önceki son sürümde Valorant'ta çok fazla drop yaşadım. Artık illallah ettim şu driver sorunlarından. Bundan önce de The Crew Motorfest'te shader problemi vardı. Çektim sürücüyü 24.7.1'e, kafam rahat, uzuun bir süre de sürücü değiştirmem.
AMD bu tarz sorunları çözmemeye diretir yıllar sonra çözer diye tahmin ediyorum.
Hz. Adem doğduğunda AMD ekran kartlarında ''Stuttering'' yaşanıyordu, 2026 yılına gireceğiz, AMD ekran kartlarında hâlâ ''Stuttering'' yaşanıyor. Ben bu tür sorunların en az 4000 yıl sonra çözüleceğini düşünüyorum, gelecek nesillere yazılı miras bırakırız.AMD bu tarz sorunları çözmemeye diretir yıllar sonra çözer diye tahmin ediyorum.
4000 yıl sonraki torunuma buradan mesaj, eğer bu mesajı okuyorsan AMD alma.
Son düzenleme:
Habersiz arka planda inmiş. Birkaç saattir Valorant War Thunder oynuyorum şimdilik sorun yok.
Siyah beyaz kare kare olarak düşünün NVIDIA da bu sorunum var benim de ama eski driver kullanıyorum yeni driver yaramıyor bana
MiraeNN
Başarılı
Maalesef çözemediler bir türlü.
Tarayıcı için GPU hızlandırmasını kapattım biraz daha iyi şu an farklı uygulamalarda Steam vs. hala devam ediyor bu sorun.
Hocam bende LoL'de 140 fps'e düştüğünde bile kasma hissi oluyor, 2K oynuyorum 6700XT ve 12400F ile belki bende de böyle bir sorun olabilir mi acaba ? Sürücüyü nasıl 24.7.1'e çekebilirim bende deneyeyim ?Valla bundan önceki son sürümde Valorant'ta çok fazla drop yaşadım. Artık illallah ettim şu driver sorunlarından. Bundan önce de The Crew Motorfest'te shader problemi vardı. Çektim sürücüyü 24.7.1'e, kafam rahat, uzuun bir süre de sürücü değiştirmem.
troken
Başarılı
Grafik hızlandırmayı kapatınca sorun çözülüyor. Açık olduğu zaman neden bu sorun var anlamış değilim. Tarayıcı haricinde sorun yok hiçbir uygulamada bende. 9000 serisi kullanıp da bu sorunu yaşayan var mı?Maalesef çözemediler bir türlü.
Tarayıcı için GPU hızlandırmasını kapattım biraz daha iyi şu an farklı uygulamalarda Steam vs. hala devam ediyor bu sorun.
@20424