Grafik hızlandırmayı kapatınca sorun çözülüyor. Açık olduğu zaman neden bu sorun var anlamış değilim. Tarayıcı haricinde sorun yok hiçbir uygulamada bende. 9000 serisi kullanıp da bu sorunu yaşayan var mı?
@20424

Ben kurduğum sistemlerde donanım hızlandırmayı kapatıyorum, birçok kartta sorun çıkarıyor ama açık hali ile de bu sorunu yaşamadım 9070XT de.

25.8.1'i kurduktan sonra (25.6.1'den geçiş yaptım) mouse'da takılmalar başladı. Yani diyelim ki mouse'u kaldırdım ve tekrar mousepad üstüne koydum 1 sn takılıp sonra hareket ediyor. Kardeşimin 3060 Ti'lı sisteminde denedim problem olmadı. Şimdi 25.6.1'e geri döndüm ve sorun çözüldü. Çok ilginç bi problem. Ekran kartım Sapphire Pulse RX 7600.

Bu yöntemle yüklemenizi öneririm.

Rx 570

Bu yöntemle yüklemenizi öneririm.

Aynı hatayı veriyor çünkü eski modellere bu güncelleme verilip sonra geri çekildi.

Rx 570

Aynı hatayı veriyor çünkü eski modellere bu güncelleme verilip sonra geri çekildi.
Güncelleme RDNA uyumlu zaten. Polaris ve Vega için uyumlu değil. Bundan sonra Polaris ve Vega için güncelleme gelmeyecek. AMD bunu belirtmişti. Sadece güvenlik ve bug iyileştirmeleri için ara ara gelecek. En son 25.5.1 almıştı.