Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
RX 6700 kullanıcısıyım. Oyundayken Alt Tab atınca tarayıcıdaki sekmelerin geçici bir süre iç içe geçmesi durumu dışında bir sorun yaşamadım.
Ömer_Yeter
Yetkin
Eğer FPS sıkıntısı yaşamıyorsanız, geçmeyin derim.
Ömer_Yeter
Yetkin
Ayrıca yeni çıkmış bir sürücü. Dolaysıyla biraz zaman tanımakta fayda var
Sukru
Başarılı
Bu sorun bende "Adrenalin 25.3.2" sürümündeyken oyun oynarken ALT+TAB attıktan sonra Discord'da oluyordu. Şu an forumdan bir kullanıcının tavsiyesi ile birçok kişinin en kararlı bulduğu sürüm olan 25.4.1'e geçtim. Birkaç gün sonra deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.RX 6700 kullanıcısıyım. Oyundayken Alt Tab atınca tarayıcıdaki sekmelerin geçici bir süre iç içe geçmesi durumu dışında bir sorun yaşamadım.
sawyerford
Üstün
Zaten 25.3x'de başladı sanırım hocam dediğin gibi. Oyundayken atınca bayağı saçmalıyordu ama bu sürümde o kadar da olmuyor. Bir kaç sürüm önce neredeyse hiç tarayıcıda gezemeyecek kadar kötüydü. Haziran sonunda çıkan AMD 25.Q2 Pro sürümde bu sorun yoktu hatırladığım kadarıyla.Bu sorun bende "Adrenalin 25.3.2" sürümündeyken oyun oynarken ALT+TAB attıktan sonra Discord'da oluyordu. Şu an forumdan bir kullanıcının tavsiyesi ile birçok kişinin en kararlı bulduğu sürüm olan 25.4.1'e geçtim. Birkaç gün sonra deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.
microsoft355323
Uzman
şuanda amd nin resmi sitesinden indirdm sorun kalkmış görünmekte https://www.amd.com/en/support/down...0-400/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570.html
Nokia 6070
Becerikli
Benim sürüm 25.10.16'ydı güncelleme geri alındı bugün fark ettim. Dün de Epic uyarı verdi GPU tanınmıyor falan diye bunun yüzündendi diye tahmin ediyorum.