Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CBTSG23XrC1Z

Becerikli
Sadece Windows uygulamalarında yaşıyorum bu sorunu, diğer uygulamalarda sorun yok. Ayrıca butonlar gözükmese bile tıklanabiliyor. Nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 239439

Geçenlerde böyle bir gönderi paylaşmıştım. Sorunu ne yaptıysam çözemedim ve bugün format attım. Şans eseri driverları kurarken sorunun driver kaynaklı olduğunu fark ettim. 26.3.1 sürümünde Microsoft uygulamalarında pencere butonları gözükmüyor. Deneme amaçlı 26.2.2 sürümüne geçtim ve tüm sorunlarım bir anda düzeldi. Sizde de böyle mi? AMD bir kez de şaşırtabilir mi artık?

amd.webp

Nedense sorunum 26.2.2'ye geçince düzeliyor. Sorunun kaynağı ne acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Son sürüm hatalı kurulmuş olabilir. Tekrar son sürüme geçmeyi denedin mi?
Evet, DDU ile sildim 2-3 kez ve hâlâ aynı. PC'ye format bile attım Windows bozulmuştur diye ama nafile.

Sorunu çözdüm. Normalde driver'ı kurarken eklediği diğer özelliklere ihtiyacım olmadığı için Minimal Install ile kuruyordum, Full Install kurunca düzeldi. Ayrıca sorun Driver Only kurulumda da mevcut. Eğer doğru düzgün çalışmayacaksa bize neden seçenek sunuyorsun AMD?

1775756861783.webp
Son sürüm hatalı kurulmuş olabilir. Tekrar son sürüme geçmeyi denedin mi?
Evet, DDU ile sildim 2-3 kez ve hâlâ aynı. PC'ye format bile attım Windows bozulmuştur diye ama nafile.

Sorunu çözdüm. Normalde driver'ı kurarken eklediği diğer özelliklere ihtiyacım olmadığı için Minimal Install ile kuruyordum, Full Install kurunca düzeldi. Ayrıca sorun Driver Only kurulumda da mevcut. Eğer doğru düzgün çalışmayacaksa bize neden seçenek sunuyorsun AMD?

1775756861783.webp

Çözüm