Sukru Başarılı Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 89 Çözümler 2 Beğeniler 31 5 Eylül 2025 #1 Bilgisayarımı kullanırken herhangi bir problem olmuyor fakat anında yeniden oynatma ile kayıt aldıktan sonra videoda görüntülerin tamamı karanlık bir şekilde çıkmış oluyor. Aynı problem normal video kaydında da mevcut. Nasıl düzeltebilirim? Anında yeniden oynatmadaki görüntü: Olması gereken görüntü: Son düzenleme: 5 Eylül 2025
Bilgisayarımı kullanırken herhangi bir problem olmuyor fakat anında yeniden oynatma ile kayıt aldıktan sonra videoda görüntülerin tamamı karanlık bir şekilde çıkmış oluyor. Aynı problem normal video kaydında da mevcut. Nasıl düzeltebilirim? Anında yeniden oynatmadaki görüntü: Olması gereken görüntü:
Çözüm naganen 5 Eylül 2025 Benzer bir konu belki çözüm sağlar Çözüldü Konu 'Radeon Relive Karanlık Kaydediyor' 12 Haziran 2025 Evet arkadaşlar, bildiğiniz üzere RX 9070 XT ekran kartına geçiş yaptım ve bazı sorunlar yaşıyorum. Dün kayıt sorunu vardı, PC'yi yeniden başlatınca bitti. Fakat kartı taktığımdan beri devam eden bir sorun var: ReLive kayıtları maalesef karanlık! Şöyle örnek vereyim: Bu sorunu yaşayan var mı? Not: Windows 11 Canary kullanıyorum. NVIDIA'da bu sorun yoktu. HDR kapalı.
Benzer bir konu belki çözüm sağlar Çözüldü Konu 'Radeon Relive Karanlık Kaydediyor' 12 Haziran 2025 Evet arkadaşlar, bildiğiniz üzere RX 9070 XT ekran kartına geçiş yaptım ve bazı sorunlar yaşıyorum. Dün kayıt sorunu vardı, PC'yi yeniden başlatınca bitti. Fakat kartı taktığımdan beri devam eden bir sorun var: ReLive kayıtları maalesef karanlık! Şöyle örnek vereyim: Bu sorunu yaşayan var mı? Not: Windows 11 Canary kullanıyorum. NVIDIA'da bu sorun yoktu. HDR kapalı.
naganen Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 580 Çözümler 9 Beğeniler 516 Yer Tokat 5 Eylül 2025 #2 Benzer bir konu belki çözüm sağlar Çözüldü Konu 'Radeon Relive Karanlık Kaydediyor' 12 Haziran 2025 Evet arkadaşlar, bildiğiniz üzere RX 9070 XT ekran kartına geçiş yaptım ve bazı sorunlar yaşıyorum. Dün kayıt sorunu vardı, PC'yi yeniden başlatınca bitti. Fakat kartı taktığımdan beri devam eden bir sorun var: ReLive kayıtları maalesef karanlık! Şöyle örnek vereyim: Bu sorunu yaşayan var mı? Not: Windows 11 Canary kullanıyorum. NVIDIA'da bu sorun yoktu. HDR kapalı. Artı 0 Eksi Çözüm
Benzer bir konu belki çözüm sağlar Çözüldü Konu 'Radeon Relive Karanlık Kaydediyor' 12 Haziran 2025 Evet arkadaşlar, bildiğiniz üzere RX 9070 XT ekran kartına geçiş yaptım ve bazı sorunlar yaşıyorum. Dün kayıt sorunu vardı, PC'yi yeniden başlatınca bitti. Fakat kartı taktığımdan beri devam eden bir sorun var: ReLive kayıtları maalesef karanlık! Şöyle örnek vereyim: Bu sorunu yaşayan var mı? Not: Windows 11 Canary kullanıyorum. NVIDIA'da bu sorun yoktu. HDR kapalı.
KS KS Sukru Başarılı Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 89 Çözümler 2 Beğeniler 31 5 Eylül 2025 #3 naganen dedi: Benzer bir konu belki çözüm sağlar Çözüldü Konu 'Radeon Relive Karanlık Kaydediyor' 12 Haziran 2025 Evet arkadaşlar, bildiğiniz üzere RX 9070 XT ekran kartına geçiş yaptım ve bazı sorunlar yaşıyorum. Dün kayıt sorunu vardı, PC'yi yeniden başlatınca bitti. Fakat kartı taktığımdan beri devam eden bir sorun var: ReLive kayıtları maalesef karanlık! Şöyle örnek vereyim: Bu sorunu yaşayan var mı? Not: Windows 11 Canary kullanıyorum. NVIDIA'da bu sorun yoktu. HDR kapalı. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü, çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
naganen dedi: Benzer bir konu belki çözüm sağlar Çözüldü Konu 'Radeon Relive Karanlık Kaydediyor' 12 Haziran 2025 Evet arkadaşlar, bildiğiniz üzere RX 9070 XT ekran kartına geçiş yaptım ve bazı sorunlar yaşıyorum. Dün kayıt sorunu vardı, PC'yi yeniden başlatınca bitti. Fakat kartı taktığımdan beri devam eden bir sorun var: ReLive kayıtları maalesef karanlık! Şöyle örnek vereyim: Bu sorunu yaşayan var mı? Not: Windows 11 Canary kullanıyorum. NVIDIA'da bu sorun yoktu. HDR kapalı. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü, çok teşekkürler.
naganen Yetkin Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 580 Çözümler 9 Beğeniler 516 Yer Tokat 5 Eylül 2025 #4 Sukru dedi: Sorun çözüldü, çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözüldüğüne sevindim. Artı 0 Eksi