Detaylar
Kim cevapladı?ElderAssassin
Yetkin
Kronik sorun bu. Eski sürüme dönmen lazım, 24.12.1 öneririm.
AMD Adrenalin uygulamasında Windows 7 penceresi var resmen. Bunu nasıl cozebilirim?
Eki Görüntüle 171958
Eki Görüntüle 171959
Driver hatası yüksek ihtimalle. DDU ile eski sürüme dönebilir/yeniden kurabilir veya kullanıma engel oluşturmuyorsa devam edebilirsin.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Kronik sorun bu sorunu çözemezsin. Tek şey eski sürüme geçmek.AMD Adrenalin uygulamasında Windows 7 penceresi var resmen. Bunu nasil cozebilirim?
Eki Görüntüle 171958
Eki Görüntüle 171959
justberke
Çalışkan
Kronik sorun bu. Eski sürüme dönmen lazım, 24.12.1 öneririm.
Driver hatası yüksek ihtimalle. DDU ile eski sürüme dönebilir/yeniden kurabilir veya kullanıma engel oluşturmuyorsa devam edebilirsin.
En son surume gectigimden beri Valorant oynarken Anti-Aliasing'i MSAA 4X yaptigim zaman fps degerim 80e duserken FXAA'da 300 fps civari aliyorum, ki Ryzen 5 5600 ve RX 6700 ile nasil 80 fps aldigimi anlamis degilim. Bu fps dususlerinin sebebi de driver kaynakli midir sizce?Kronik sorun bu sorunu çözemezsin. Tek şey eski sürüme geçmek.
En son surume gectigimden beri Valorant oynarken anti-aliasing'i MSAA 4X yaptığım zaman FPS degerim 80e duserken FXAA'da 300 FPS civari aliyorum, ki Ryzen 5 5600 ve RX 6700 ile nasıl 80 FPS aldigimi anlamis degilim. Bu FPS dususlerinin sebebi de driver kaynakli midir sizce?
AMD tarafında driver geçişlerinde shader derlemesi yapılır sürekli. Yüksek ihtimal driver kaynaklı.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Bu sorunu çözemessin.
Taksici Musa Fedaisi
Yetkin
Aynı sorunu Recep Abi yaşamıştı, eski sürüme dönmeni tavsiye ederim.
2025 yılında şu sorunların yaşanması gerçekten büyük bir soru işareti bırakıyor.
2025 yılında şu sorunların yaşanması gerçekten büyük bir soru işareti bırakıyor.
Bu sorunu ben de paylaştım ama bu sorunu yaşadığım için linç yedim. Bana ekran kartın bozuk dediler, size ne diyecekler bakalım.
Sorunun kaynağı tamamen AMD'nin saçma sapan yazılım yapması. Adrenalin'i kapatıp açınca düzelse de tekrar çıkıyor. Güncelleme bekleyeceğiz.
Sorunun kaynağı tamamen AMD'nin saçma sapan yazılım yapması. Adrenalin'i kapatıp açınca düzelse de tekrar çıkıyor. Güncelleme bekleyeceğiz.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 17
Biz bu sorunu yaşadığında ekran kartın bozuk demedik, onu stutter sorunu için dedik. Bu Windows 7 penceresinin son sürüm driver kaynaklı olduğunu ben de söylemiştim hatta.Bana ekran kartın bozuk dediler, size ne diyecekler bakalım.
@justberke DDU ile sürücüleri kaldırıp bir önceki WHQL sürücüye veya PRO 25.Q2 sürücüsüne geçiş yapmayı deneyebilirsiniz.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-