OEM key olayı hariç çözüldü OEM key RAM, PSU, GPU, disk değişiminde gider mi diskte gitmiyor PSU Windows'u umursamaz ama RAM ile GPU bilemiyorum.

Not: Sorumluluk kabul etmiyorum. Bu sürücüyü yaklaşık 1 ay kendi sistemimde Windows Vista SP2'de kurup kullandım. Bende bir sorun çıkmadı, sizde de çıkması çok az ihtimal olsa dahi tedbirli olun. Devam ederek tüm riski aldığınızı kabul etmiş sayılırsınız.
Eğer Vista kullanacaksanız, Windows 7 sürücüsünün modifiye edilmiş bir sürümü var. 15.6 sürücüsü.

13.12 çok eski olduğu için bunu öneririm.

Ayrıca bu sürücüde Catalyst'i açmada belki sorun yaşarsınız, onun için de Extended Kernel kurun:

Sorumluluk kabul etmediğimi tekrardan belirteyim.

Not: Sorumluluk kabul etmiyorum. Bu sürücüyü yaklaşık 1 ay kendi sistemimde Windows Vista SP2'de kurup kullandım. Bende bir sorun çıkmadı, sizde de çıkması çok az ihtimal olsa dahi tedbirli olun. Devam ederek tüm riski aldığınızı kabul etmiş sayılırsınız.
Eğer Vista kullanacaksanız, Windows 7 sürücüsünün modifiye edilmiş bir sürümü var. 15.6 sürücüsü.

13.12 çok eski olduğu için bunu öneririm.

Ayrıca bu sürücüde Catalyst'i açmada belki sorun yaşarsınız, onun için de extended kernel kurun:

Sorumluluk kabul etmediğimi tekrardan belirteyim.

Supermium browser web'i hallediyor zaten. Onun dışı 2004-2014 arası oyun Office 2010 ve arşiv yapacağım için Extended kernel gerekmez diye düşünüyorum. Not: Extented kerneli yapan ile Supermium'un yapımcısı aynı galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Supermium browser web'i hallediyor zaten. Onun dışı 2004-2014 arası oyun Office 2010 ve arşiv yapacağım için Extended kernel gerekmez diye düşünüyorum. Not: Extented kerneli yapan ile Supermium'un yapımcısı aynı galiba.
Catalyst uygulamasına dokunmayacaksanız Extended Kernel'e gerek yok. Evet yapımcıları aynı.

Catalyst uygulamasına dokunmayacaksanız extended Kernel'e gerek yok. Evet yapımcıları aynı.

Extended kernel Steam açsa kullanırdık ama OneCoreAPI gibi değil.

Catalyst uygulamasına dokunmayacaksanız extended Kernel'e gerek yok. Evet yapımcıları aynı.

Biri Steam'ı Extended kernle için yapmış ama Update'i bozar mı bilemedim. Legacy Update uygulamasını kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör: