Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozifisek

Uzman
Yer
Bursa
Prime B550M-K kullanırken yaşadığım bir sorun vardı. Chipset Summary'den baktığımda driverlar failed gözüküyordu. Şimdi yeni bir sistem topladım anakartım ASUS TUF B650M-Plus ve bu sorunu gene yaşadım. Bunun çözümüyle ilgili yakından uzaktan bir bilgisi olan arkadaş varsa bilgilendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1714720756758.webp

Buyur abi.

Güncel sürümü kurup sonuçtan haberdar eder misin?

Kurulum bitince loga ulaşman için bir link olması lazım.
Recep abi ben bu sürümü kurmuştum zaten ama tekrardan bir kurayım.

Güncel sürümü kurup sonuçtan haberdar eder misin?

Kurulum bitince loga ulaşman için bir link olması lazım.
Yükleme günlüğünü diyorsun değil mi abi?

Ben göremiyorum. Sen bu kuruluma ait olanı paylaş, olmazsa bağlanıp bakmak istiyorum bilgisayarına.

1714724788058.webp

Abi böyle oldu gene aynı şekil sonra aldığım sitenin teknikerleri bağlandı bir şeyler yaptılar ama her yüklediğim de gene aynı böyle oluyor. Şimdi kendim elle kurdum ama işe yaradı mı hiçbir fikrim yok. Kusura bakma cevap veremedim :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 42538

Abi böyle oldu gene aynı şekil sonra aldığım sitenin teknikerleri bağlandı bir şeyler yaptılar ama her yüklediğim de gene aynı böyle oluyor. Şimdi kendim elle kurdum ama işe yaradı mı hiçbir fikrim yok. Kusura bakma cevap veremedim :(

Daha doğrusu ilk indirmede hepsi fail diğer indirmelerim de sadece gpio promontry fail oluyor.

GPIO hariç sorunsuz kurulmuş. Çözüldü diyebiliriz.

Yani şimdi problem yaratmıyor mu? Her format attığımda tekrar aynı şeyi görmek biraz hüzün verici oluyor ondan dolayı çok bunaltıyor beni bu durum.