Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

witicieen

Yetkin
Merhaba yeni sürüm güncellemesi gelmiş indirim ancak yüklemeye çalıştığımda aldığım hata bu şekilde.

1710411132967.webp

Kod:
Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contact the installer's author to obtain a new copy.
More information at:
http://nsis.sf.net/NSIS_Error

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu sorun AMD'nin sitesinde yıllardır olan bir sorun. Yonga seti sürücüsü tam inmiyor, dosya eksik iniyor. Halen daha düzeltmemişler. Dosyayı tekrar indireceksiniz.

Güncelleme: Dosyayı şimdi indirdim, adamlar bildiğin hatalı imzalamış dosyayı :) Bozuk dosya yüklemişler sisteme. Bekleyin, AMD gün içinde ayılıp düzeltir...
Şu an bu sürücüde ciddi sorunlar var, aynı hatayı alan birçok kişi gördüm. Technopat'ta da konusu geçmiş.

Bu sorun AMD'nin sitesinde yıllardır olan bir sorun. Yonga seti sürücüsü tam inmiyor, dosya eksik iniyor. Halen daha düzeltmemişler. Dosyayı tekrar indireceksiniz.

Güncelleme: Dosyayı şimdi indirdim, adamlar bildiğin hatalı imzalamış dosyayı :) Bozuk dosya yüklemişler sisteme. Bekleyin, AMD gün içinde ayılıp düzeltir...

Çözüm
Bu sorun AMD'nin sitesinde yıllardır olan bir sorun. Yonga seti sürücüsü tam inmiyor, dosya eksik iniyor. Halen daha düzeltmemişler. dosyayı tekrar indireceksiniz.

Güncelleme: Dosyayı şimdi indirdim, adamlar bildiğin hatalı imzalamış dosyayı :) bozuk dosya yüklemişler sisteme. Bekleyin, AMD gün içinde ayılıp düzeltir...

Teşekkürler.

Düzelen sürücüyü kurduktan sonra sistemi kendi kendine uyku moduna giren var mı? Chipset sürücüsünü kurup bir kere reset attım, birkaç dakika hatta saniye sonra sistem direkt hiçbir şey olmadan uyku moduna giriyor, anında kapanıyor. Birkaç kere yaptı böyle. Chipsetten mi diye emin olmak için güvenli modda birkaç dakika bekledim hiç sıkıntı olmadı.

@Recep Baltaş fikrin var mı abi?

Bask bu sorunu yaşayan var mı? Chipset sürücüsü bu kadarını etkiler mi ki? Emin olamadım.

@witicieen hocam sizde hiç problem oldu mu?

Sistemin uyku moduna girdiğini şöyle anlıyorum; RAM'lerde RGB var, normal Windows'tan uyku moduna girince RAM'lerin ışıkları yanmaya devam ediyor. Bu sorunda da aynı şekilde RAM'lerin ışıkları yanmaya devam ediyor ancak animasyonu donuk şekilde kalıyor. Ekstradan USB portlarına takılı olan cihazlar çalışmaya devam ediyor, güç alıyorlar ancak sistemi çalıştırmaya çalıştığımda hiç tepki alamıyorum, anca PSU salterini kapatıp açtıktan sonra baştan çalıştırabiliyorum.

Bunlar hiç olmazdı normalde ancak ne hikmetse chipset kurulumundan sonra bir anda bunların olması garip.