Bilgisayarımı Windows 11 format attım, sonra kurulumları yapıyorum. AMD driver'ı yükledim, sorun yok. Yeniden başlattım, sonra AMD chipset indirmeye çalışıyorum ama indiremiyorum. İlk başta böyle bir hata görüyorum, siliyorum ve tekrar indiriyorum ama olmuyor. Sonra Windows 10 format attım, yine aynı şekilde AMD driver'ı indirdim, sorun yok, ancak chipset driver'ı gelince aynı hata veriyor. İnternette hata hakkında bilgi bulamadım. Acaba bu hata sadece benim başıma mı geldi ve nasıl çözebilirim? Kafayı yemek üzereyim.
İndirilen dosyada Microsoft sertifikası yok mu anlamadım, neden böyle bir hata veriyor ki Defender? Bu sürücüyü indiren oldu mu? Yine de çalıştır deyince bu hatayı veriyor.
İndirilen dosyada Microsoft sertifikası yok mu anlamadım, neden böyle bir hata veriyor ki Defender? Bu sürücüyü indiren oldu mu? Yine de çalıştır deyince bu hatayı veriyor.
Hocam, çok teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Demek ki AMD sitesinde bir problem var mış ama daha önce hiç böyle olmamıştı. Neyse, sorun çözüldü, rahatladım.