Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alperr71

Çalışkan
Merhaba sistemi alalı 1 ay oldu, şu an ekran kartı 25.3.1 driverinde otomatik güncelleme aktif. Yeni çıkan sürücüleri kuramıyor. "Beklenmedik sistem arızası nedeni ile varsayılan performans ayarları geri yüklendi" bildirimi veriyor. Ne yapmam gerek?

Hocam DDU ile silmek şart mı, direkt üstüne manuel son çıkan sürücü yüklesem?
O da olur çünkü AMD Driver kurulumu esnasında önceki sürücüleri kaldırma seçeneği sunuyor. Seçeneği işaretleyip kurulum yapabilirsiniz. Olmazsa DDU ile temiz kurulum tavsiye ederim.

Güncellendi son sürüme hocam ama manuel hallettim. Otomatik güncelleme neden yapmıyor, yapamıyor, anlamış değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam sağ olun.

Bu hata gelmeye devam ediyor hocam bir sıkıntımı var sıfır alınan PC de analmadım.

1746814153415.webp

Son düzenleme:
Tamamdır hocam sağ olun.

Bu hata gelmeye devam ediyor hocam bir sıkıntımı var sıfır alınan PC de analmadım.

Eki Görüntüle 146991
Overclock elle (manuel) ya da otomatik (auto) yapmış olma ihtimaliniz var mı? Benim bildiğim bu sorun genellikle ya program (StoreMI optimizasyon sorunu, AfterBurner gibi bir yazılımın AMD yazılımıyla çakışması gibi) çakışmasından ya voltajdan kaynaklı oluyor ki o da OC ya da bir bileşende sıkıntıdan ötürü olur. İsterseniz çalışan programları bir kontrol ediniz. Olay görüntüleyicisi ile log'a da bakılabilir aslında.

MSI Afterburner çalışır vaziyette. Ekran kartı fanım 4000 RPM 'lere çıktığı için MSI Afterburner indirip fan ayarı yapmıştım.

MSI Afterburner çalışır vaziyette. Ekran kartı fanım 4000 RPM 'lere çıktığı için MSI Afterburner indirip fan ayarı yapmıştım.
AMD'ninki de yüklü ise fan ayarı birlikte kontrol ediliyor gibi olup çakışıyordur belki. Bir kalıntı bırakmadan AfterBurner'ı kaldırıp, AMD kendi programıyla fan devrini ayarlamayı deneyiniz. Yahut tam tersi AfterBurner kullanmak istiyor ve AMD Adrenalin yüklü ise onu kaldırmayı da deneyebilirsiniz ki fan ayarı için ben üreticinin programını tercih ediyorum.