RX 5600XT kullanıyorum neredeyse 6 yıldır. Oyun oynarken çökme olmuyor ama bir ara Chrome'da gezinirken sürekli siyah ekran yiyordum. Geç de olsa düzeldi ama AMD alacaksan her zaman sorun yaşayabileceğini bilmen gerek.

Yıllarca Nvidia kullanmış birisi olarak son 14 aydır RX7600 kullanıyorum, şimdiye kadar hiçbir eksiğini görmedim desem yeridir. Sorun çıkarmadı.

Güncel olarak şu oyunları oynadım ve 2K yüksek ayarlarda oynamaya devam ediyorum. Henüz bir problem yaşamadım. Problemli bir oyun varsa lütfen belirtin, RX 9070 XT ile deneyeyim.
  • Counter-Strike 2
  • Microsoft Flight Simulator
  • Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  • Battlefield 1
  • Forza Horizon 5/6
  • Grand Theft Auto V
  • Dying Light 2
  • Cyberpunk 2077

İlk ekran kartım RX 580'di. İlk aldığım zamanlar çok sıkıntı yaşadım. 2 sene kadar kullandım öyle. Sonra RX 6600 çıktı. Onu aldım sorunlar çözüldü diye. Hiç sorun çıkmadı. 2-3 sene de onu kullandım. Son çıkan 26.5.1 sürücüsüne kadar. Onu sattım. Şimdi RX 9060 XT kullanıyorum. Sorunsuz devam ediyorum kullanmaya çok şükür. RX 580 bayağı uğraştırmıştı zamanında ama bilgisayarın içini dışını her şeyini bayağı öğrenmiştim sorunları çözmeye çalışırken. O yönden kendim açısından iyi oldu 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Emektar RX 6650 XT ile 3-4 sene yol yürüdük. Yeri geldi yazılımsal olarak beni yorduğu da oldu, yeri geldi birçok güncel oyunu bana oynatabildi. FSR noktasında nedense bana bir DLSS kalitesi yaşatamadı. Ancak artık daha güncel ve DDR5 bir sisteme geçmeye karar verdim. Yolumuza artık 8 senedir ayrı kaldığımız NVIDIA ile devam edeceğiz. Bu yolda RTX 5060 Ti 16GB modeli eşlik edecek. Hakkımızda hayırlısı.