Bana kimse AMD kullanıp da oyun alıyorum demesin. Güncel oyunların fiyatı ortada. E, AMD alanlar fiyattan dolayı AMD alıyor. güncel oyun oynuyorlar mı sanmıyorum fiyatlardan dolayı. E, ne oynuyor AMD Türkiye oyuncuları? LoL, Valorant, CS.E zaten o oyunları oynayan kart da sorun yaşamaz ki.hep aynı oyunları döndürüp oynayan icin amd sorun yaşatmıyor oluyor. hele sen güncel oyun alıp oynada yaşatıyor mu yaşatmıyor mu anlarsın.
1780590512815.webp

Bana kimse AMD kullanıp da oyun alıyorum demesin. Güncel oyunların fiyatı ortada. E, AMD alanlar fiyattan dolayı AMD alıyor. Güncel oyun oynuyorlar mı sanmıyorum fiyatlardan dolayı. E, ne oynuyor AMD Türkiye oyuncuları? LoL, Valorant, CS. E zaten o oyunları oynayan kart da sorun yaşamaz ki. Hep aynı oyunları döndürüp oynayan icin AMD sorun yaşatmıyor oluyor. Hele sen güncel oyun alıp oynada yaşatıyor mu yaşatmıyor mu anlarsın.

AMD ekran kartı alan arkadaşlarım zaten oyun oynayamıyor hep oyundan atıyor donmalar yaşatıyor gidip gece kart kendi başına pavyonda para bile yiyor daha ne olsun.(!)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260508_155326_Reddit.webp
    Screenshot_20260508_155326_Reddit.webp
    628,2 KB · Görüntüleme: 7
Emektar RX 6650 XT ile 3-4 sene yol yürüdük. Yeri geldi yazılımsal olarak beni yorduğu da oldu, yeri geldi birçok güncel oyunu bana oynatabildi. FSR noktasında nedense bana bir DLSS kalitesi yaşatamadı. Ancak artık daha güncel ve DDR5 bir sisteme geçmeye karar verdim. Yolumuza artık 8 senedir ayrı kaldığımız NVIDIA ile devam edeceğiz. Bu yolda RTX 5060 Ti 16 GB modeli eşlik edecek. Hakkımızda hayırlısı.

Bende aynı durumdayım hocam. Bir daha 8 GB VRAM'e sahip kart almayacağım.

@Atamyolundayız imzamda Steam hesabım var al bak.

Son düzenleme:
Bana kimse AMD kullanıp da oyun alıyorum demesin. Güncel oyunların fiyatı ortada. E, AMD alanlar fiyattan dolayı AMD alıyor. Güncel oyun oynuyorlar mı sanmıyorum fiyatlardan dolayı. E, ne oynuyor AMD Türkiye oyuncuları? LoL, Valorant, CS. E zaten o oyunları oynayan kart da sorun yaşamaz ki. Hep aynı oyunları döndürüp oynayan icin AMD sorun yaşatmıyor oluyor. Hele sen güncel oyun alıp oynada yaşatıyor mu yaşatmıyor mu anlarsın.

Kurduğun mantık inanılmaz.

1780595374144.webp