Forumlara düştüyse yakın zamanda düzeltirler muhtemelen.

İnşallah düzeltirler yani çok saçma ve hep aynı noktalarda olmuyor bazen yazılarda oluyor bazen görselde bile oluyor hatta benim paylaştığım resimde bile belli görselin üstünde bile var pembe pikselleşme sorunu çok değişik bir hata ilk defa karşılaştım bu sorunla.

İnşallah düzeltirler yani çok saçma ve hep aynı noktalarda olmuyor bazen yazılarda oluyor bazen görselde bile oluyor hatta benim paylaştığım resimde bile belli görselin üstünde bile var pembe pikselleşme sorunu çok değişik bir hata ilk defa karşılaştım bu sorunla.
Bunu şimdi gördüm, yine 7700xt de yaşanmış.

Burada da 25.4.1 ile sorunu çözenler olmuş.

Steam'de oyunların tanıtım videolarında çıkıyordu ben de diyorum oyunda mı var diye meğer sorun karttaymış, RAM falan yandı sandım sıcaktan :D
Bunu yazdıktan sonra fark ettim de YouTube'da da oluyor aynı sorun ama pembe değil siyah olarak genellikle kare.
25.4.1 deneyin.

Tarayıcıda veya Steam'de falan gezerken ekranda pembe pikselleşmeler görüyorsanız çok yüksek ihtimalle bu bir sürücü hatası haberiniz olsun. Bu kadar AMD övmece yeter, biraz da gömelim. :D sürücüyü 25.4.1 sürümüne düşürmek sorunu çok yüksek ihtimalle çözüyor.

Eki Görüntüle 166630
Eki Görüntüle 166631

Eki Görüntüle 166629

RX 7600 XT ile 8'den beri Resident Evil 4 Atomic Heart oynuyorum pembe çizgi çıkmadı guncel driver NVIDIA'da bazen sorunlu çıkartabiliyordu sürücüyü olabilir şeyler bunlar AMD'nin kötü olduğunu gostermez.