GTS7

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar. Bugün LoL'deyken ekran bir anda böyle oldu. Sebebini bilen var mıdır?

1765573268713.webp

AFMF (AMD Fluid Motion Frames) kapat Adrenalin'den. Ekran kartı modelin ne? Donanımsal bir arıza olabilir, daha önce hiç yazılımsal sorunlardan kaynaklanan bu türde bir görüntü problemi görmedim.

Eski bilgisayarımda yaşamaktaydım çok sinir bozucu bir şeydi dün gibi hatırlarım. Sorunu ekran yenileme hızını düşürdüğüm süreçte düzelme yaşıyordum deneyin belki faydası olur.

Monitörü kapatıp açar mısın? Driver sürümün nedir? Bu sorun bugün mü oldu daha önce devam ediyor muydu?

Driver sürümüm güncel ilk defa oldu.

Ekran kartının o anki değerlerini göremedin değil mi?

Maalesef hocam.

AFMF (AMD Fluid Motion Frames) kapat Adrenalin'den. Ekran kartı modelin ne? Donanımsal bir arıza olabilir, daha önce hiç yazılımsal sorunlardan kaynaklanan bu türde bir görüntü problemi görmedim.

Ekran kartım Sapphire Pulse 9070XT.

Ekran kartı size son kez oyunu oynatmış, ölüyor kendisi. Başka oyunlar da sorun oluyor mu bu? FurMark testi ile yüke sokun.

Ne yaptın hocam kart daha 1 haftalık :D

Ekran kartı size son kez oyunu oynatmış, ölüyor kendisi. Başka oyunlar da sorun oluyor mu bu? FurMark testi ile yüke sokun.

FurMark'ta falan hiçbir sorun yok yaptım

OCCT VRAM testi yapın. Ama sorun VRAM'lerde kaynaklanmıyor yüksek ihtimalle driverdan bir oyun ayarını kapatmanız gerek. İmleç ve sağ üstteki panel sağlam gözüküyor.

Bazen de PSU yetmeyince böyle durumda olabiliyor, test etmesi gerekiyor bakalım.

PSU 850W Gold PSU'dan olacağını sanmıyorum.

1765577899768.webp

Şurdaki ayarı Hypr-RX yaptıktan sonra karşılaştım bu hatayla bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD kullanacaksan elleme hiçbir ayarı, kendine bir driver bul düzgün çalışan, onunla git. Güncelleme yapma oyle her zaman yapacaksan da yorumlarına bak.

Son düzenleyen: Moderatör: