Senin için en kısa yol ekran kartı değiştirmek gibi :hehehe: İnternetin hızlıysa deneyebilirsin, dediğim gibi 2019 versiyonu kullandığımda WI-Fi sürücümü görmüyordu ki zaten 1809 versiyonu kullanıyor diye biliyorum. Bu sürümde bazı destekler kesildi.
1778085698211.webp

Evet sıkıntılı bir sürüm, Valorant veya LoL oynuyorsanız bu sürümünde desteği kesildi. 20H1 aşağısı kurtarmaz artık.

Hocam diskte en son kurduğum LTSC dosyasını buldum bunun sürümünü nasıl öğrenebilirim?

Ayrıca LoL falan da oynuyorum gayet oynanıyor.

Gerek yok, resme tekrar baktım da 21H2 sürümüymüş. Karıştırdım kusura bakmayın. O zaman AMD'ye sövmek kaldı.

2019 ile 2021 arasında fark varsa gerçekten formatlayayım. En son 2021 kurdum diye hatırlıyorum diskteki de 2021 diye hatırlıyorum ama tam emin değilim. Herhangi bir dosyadan verisini okuma ihtimalim var mı?

2019 ile 2021 arasında fark varsa gerçekten formatlayayım. En son 2021 kurdum diye hatırlıyorum diskteki de 2021 diye hatırlıyorum ama tam emin değilim. Herhangi bir dosyadan verisini okuma ihtimalim var mı?
Kurduğunuz zaten güncelleme alan sürüm yani 21H2, formatlamaya gerek yok. 2021 sonrası kurulu sıkıntı yok.

Kurduğunuz zaten güncelleme alan sürüm yani 21H2, formatlamaya gerek yok. 2021 sonrası kurulu sıkıntı yok.

Peki driver Microsoft Store'dan veri çekiyor olabilir mi? LTSC de Microsoft Store gelmemişti çünkü

Zaten EoL ve Legacy statülerinde bir seri, normal. 1000 serisinin de bitti desteği.

Yok. Bitti. Yakın zamanda bitti ama bitti.

Hocam yeni driver yayınlamışlar. Destek kesilse de driver yayınlıyorlar mı?

Son düzenleme: