AMD FSR 3.1 Duyuruldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Algos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    amd fsr 3

AMD ekran kartı almam ama AMD'nin NVIDIA'ya rekabet etmesi fiyatların NVIDIA'nın fiyatları düşürmesine sebebiyet verebileceği için AMD umarım NVIDIA ile artık denk hale gelir.

3.0 adam gibi gelememişken, 3.1 duyurulması manasız geldi. Ne adam gibi oyunlarda görebildik ne de övüldüğüne dair haber var.

Klasik AMD. Microsoft kendi standartını koyana kadar bu iş böyle devam eder. Onun da adımı atılmış olması lazım. DirectX gibi olmalı. Yoksa ne AMD ne Nvidia'nın bizi düşüneceği yok.

Ağustos'ta bangır bangır FSR 3 geliyor len Nvidia diz çökecek diyorlardı gele gele 3-4 tane düzgün oyuna geldi şimdi aynısını yapıyorlar. Onlar yapar AMD konuşur 2030'da çıkartırlar.

İfadeler: 62
3.0 adam gibi gelememişken, 3.1 duyurulması manasız geldi. Ne adam gibi oyunlarda görebildik ne de övüldüğüne dair haber var.

Şöyle bir durum var; 3.0 ile 3.1 aynı zaten. 3.0 oyunları yine artacak ama ileride 3.0 oyunları 3.1 sürümüne güncellenecek veya direkt olarak 3.1 sürümü ile çıkış yapacak. Bunda kötü bir durum yok bence.

3.1 hata düzeltmeleri içeriyor. Duyurulması şarttı zaten.

Ağustos'ta bangır bangır FSR 3 geliyor len NVIDIA diz çökecek diyorlardı. Gele gele 3-4 tane düzgün oyuna geldi. Şimdi aynısını yapıyorlar. Onlar yapar AMD konuşur 2030'da çıkartırlar.

Yav sanki NVIDIA'nın her çıkarttığı DLSS 3 oyunu güzel oyunlara geliyor. Sende yani her yerde olumsuz konuşuyorsun be kardeşim.

Son düzenleme:
Ağustos'ta bangır bangır FSR 3 geliyor len Nvidia diz çökecek diyorlardı gele gele 3-4 tane düzgün oyuna geldi şimdi aynısını yapıyorlar. Onlar yapar AMD konuşur 2030'da çıkartırlar.
Diz çökermiyiz bilmiyorum da ben bile 3080'e mi geçsem diye düşünüyorum. Ne FSR ne AMD ekran kartları olacak gibi değil. Zaten 0 kart alamıyorum. Bari DLSS'den yana yüzümüz gülsün...

Çünkü öyle. Bu olumsuz bir durum. FSR 3 yayınlaşma hızı rezalet seviyede kaldı.

Diz çöker miyiz bilmiyorum da ben bile 3080'e mi geçsem diye düşünüyorum. Ne FSR ne AMD ekran kartları olacak gibi değil. Zaten 0 kart alamıyorum. Bari DLSS'den yana yüzümüz gülsün...

Mantıklı olur. Zaten DLSS ile FG açabileceksin FSR 3.1 ile. Mis gibi.

Çünkü öyle. Bu olumsuz bir durum. FSR 3 yayınlaşma hızı rezalet seviyede kaldı.

Bence yaygınlaşma hızından ziyade gelen oyunlar iyi değil. Yoksa DLSS 3 çıkalı 1 yıl 5 ay gibi bir süre geçti. Toplasan 45-50 oyunda vardır. Adamakıllı yani oynanabilir oyun sayısı 20-25 belki anca vardır.

FSR 3 çıkalı ise 4-5 ay oluyor ve 19 oyunda var. Oran orantı hesabı ama asıl olay gelen oyunların saçma sapan olması. Yoksa gelme hızında çıkış tarihi ve gelen oyun sayısına nazaran bir problem göremedim ben.

Vulkan desteği gerçekten iyi oldu, umarım daha hızlı yaygınlaşmaya başlar. AMD'nin FSR 3 implementasyonu konusunda geliştiricilerle hem süreci hızlandırmak hem de kaliteyi arttırmak adına daha yakın çalışması lazım diye düşünüyorum. Bir oyunda normal çalışırken başka bir oyunda bozuk çıkıyor.

Bazı geliştiricilerin işlerini düzgün yapmaması elbette AMD'nin suçu değil ancak günün sonunda insanlar rezalet implementasyondan geliştiriciyi değil AMD'yi sorumlu tutuyor. En son Last of Us için eklenen FSR 3 aşırı rezaletti mesela, adamlar fps sayacında yazan sayının arttığını görüp "tamam olmuş işte" diyip bırakmışlar.

Bunlar mantıklı değil, yabancı kanallar var inceleyen mesela en son The Last of Us Part I FSR3 geldi. Adamakıllı çalışmıyor. Hissiyat ile görülen FPS değerinin uzaktan yakından alakası yok. FSR3 modları çok daha iyi çalışıyor.

Hakikaten. Ben de listeye baktığımda adam gibi oyun göremedim. DLSS’ten devamke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…