Oyun içinde çalışan FSR Frame Generation da var doğrudan sürücü tabanlı Fluid Motion Frames de.
Anlatamadın. GTX serisi bitmeden de çıkarmamıştı NVIDIA. RTX 2000'de var, aynı zamanda çıkan GTX 1600'de yok. Neden? Çünkü donanım yok.

Jet motorunu tıra taksam uçar mı? Uçsa bile düzgün uçar mı? Hayır. Motor mu güçsüz? Değil. Kanat yok. Donanım yok.

Diyelim ki AMD yalan söylüyor, para için destek getirmedi. Yapacak bir şey yok, NVIDIA da aynısını yapıyor. Sence RTX 4000'de olan FG, 3000'de çalışmaz mı? Hadi bunu geçtim, 5000'deki MFG, 4000'de çalışmaz mı? :)

2 tane şirket var, ikisi de aynısını yapıyor. AMD destek vermedi diye NVIDIA'ya mı geçeceksin? Aynı şeyin laciverti.

Normal FPS düşükse Fg'nin bir artısı yok kullanılmamalı. Sadece gecikmeyi patlatır oyunu ağır çekime sokar.

Hikayeli oyunlarda kullanılıyor daha çok.

Oyun içinde çalışan FSR frame generation da var doğrudan sürücü tabanlı fluid Motion frames de.

Anlatamadın. GTX serisi bitmeden de çıkarmamıştı NVIDIA. RTX 2000'de var, aynı zamanda çıkan GTX 1600'de yok. Neden? Çünkü donanım yok.

Jet motorunu tıra taksam uçar mı? Uçsa bile düzgün uçar mı? Hayır. Motor mu güçsüz? Değil. Kanat yok. Donanım yok.

Diyelim ki AMD yalan söylüyor, para için destek getirmedi. Yapacak bir şey yok, NVIDIA da aynısını yapıyor. Sence RTX 4000'de olan fg, 3000'de çalışmaz mı? Hadi bunu geçtim, 5000'deki mfg, 4000'de çalışmaz mı? :)

2 tane şirket var, ikisi de aynısını yapıyor. AMD destek vermedi diye NVIDIA'ya mı geçeceksin? Aynı şeyin laciverti.

Bence AMD ekran kartında tam olarak hazır değil rekabet anlamında. Zaten yetişemedikleri için üst seviyeden çekildiler. Yanlış bilgi bu arada GTX 1080 Ti'e yazılımla RTX geldi.

Tamam onu biliyorum zaten. GTX artık bitti bence. NVIDIA da bu olay oluyor o zaman donanımı ona göre yapsalardı. Canavar gibi 7900 XTX alamıyor. Bilmem anlatabildim mi?

Vardır ama çok etkili değil diye biliyorum.
Öyle demeyin üzülüyorum.
1746805725875.webp

Yanlış bilgi bu arada GTX 1080 Ti'e yazılımla RTX geldi.
RTX bir isim güzel dostum. Işın izleme yani ray tracing bir grafik ayarı sadece. DirectX12 veya Vulkan destekleyen herhangi bir ekran kartıyla ışınları izleyebilirsin teknik olarak.

DLSS var mı 1080 Ti’da onu söyle bana? FG var mı? Yok.

RTX bir isim güzel dostum. Işın izleme yani Ray Tracing bir grafik ayarı sadece. DirectX12 veya Vulkan destekleyen herhangi bir ekran kartıyla ışınları izleyebilirsin teknik olarak.

DLSS var mı 1080 Ti'da onu söyle bana? Fg var mı? Yok.

RTX isim olduğunu biliyorum. Aklımda öyle kalmış Ray Tracing var demek istedim. FSR var diye biliyorum. Bu arada kaç yıllık kartlar artık. Ray Tracing sonradan getirdiler yazılımla yeni sürücü ile geldi. Diğer gtxlerde yok diye biliyorum. GTX serisini neden tartışıyoruz onu da bilmiyorum.