Biz zamanında 20-30 liraya aldık.The Witcher 3 Complete Edition'u baska nerede 166 liraya alabilirsin![]()
Detaylar
Kim cevapladı?NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Müşteri hizmetleri olarak mı yoksa oyunların teknik uyumluluklarından mı bahsediyorsun?Peki destek konusunda nasıl? Merak ettim. Tabii bir Steam olmasını beklemiyorum ama çok kötü değilse bana hoş geldi.
Veira
Başarılı
Witcher 3'ü 15 liraya almayan kaldı mı ya? O zamanlar almayanı dövüyorlardı.The Witcher 3 Complete Edition'u baska nerede 166 liraya alabilirsin![]()
Müşteri hizmetleri olarak mı yoksa oyunların teknik uyumluluklarından mı bahsediyorsun?
Müsteri hizmetleri ve benzeri şeyler.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
O konuda bilgim yok maalesef, hiç işim düşmedi, ama yetkili birilerine ulaşmak için bolca yol var mesela, direkt kendi forumları var, oraya ilgili konu hakkında gönderi oluşturabilirsin, hem GOG topluluğu hem de yetkililer yardımcı olacaktır.
Kapitalist bir duzende yasiyoruz kim niye bu hakki tanisin sana, kesin bunda bir cikarlari vardir, ilerde gorecegiz gercek yuzlerini, az daha populerlessin.Türk insanı ilk kez satın aldığı bir ürüne sahip olmayı keşfediyor:
Oysa ki istediği sadece kullanım lisansı ve oyun platformlardan kaldırılana kadar kullanmak.
Sevindirici haber. Amazon sağ olsun neredeyse tüm GOG oyunlarını veriyor, bir de bu harika olacak.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Polonya'nın köyünde ne kapitalizmi Allah'ını seversen, adamlar İngiltere'ye rest çekti, bu Online Saft Act ile +18 içeriklere yaş doğrulama zorunluluğu gelmeden adamlar belli başlı +18 oyunları bedava verdi, Postal 2, Lust Theory falan bedava dağıtı hatta bende aldım.Kapitalist bir duzende yaşıyoruz kim niye bu hakki tanisin sana, kesin bunda bir cikarlari vardir, ileride gorecegiz gercek yuzlerini, az daha populerlessin.
Hybrid Theory
Yetkin
Evet, senden maddi bir çıkarları var. Tıpkı dünyanın her yerinde bir şeyler almak için belirli bir para bedeli ödemen gibi. Playstation, Nintendo gibi şirketler varsa bunların karşısında Steam, GOG gibi şirketler de var. Daha bugün Twitter'da Tim Sweeney ağlıyordu Valve'ye, tekel muhabbetinden ötürü. Hizmet sunun, müşteriye saygı gösterin, bu kadar. Müşteri daha fazlasını beklemiyor.Kapitalist bir duzende yasiyoruz kim niye bu hakki tanisin sana, kesin bunda bir cikarlari vardir, ilerde gorecegiz gercek yuzlerini, az daha populerlessin.