Fahare

Becerikli
Makaleler
1
Bugün altyapı hakkında bilgi almak için aradım, arkadaş erkenden başvurunu yap 15 Haziran'da zamlanacak fiyatlar dedi. Siteye baktım tarifeler 14 Haziran son gün diyor, muhtemelen doğru başvuru yapacaklara duyurulur.

Port zammının haberi 1 ay önce falan geldi zaten. Yine kanun kural çiğnenip TÜFE üzeri zam yaptılar. Turknet de temmuz sonu gibi yapacak sanırım zam bu zamdan dolayı. Bazı alternatif operatörler çoktan zamlı fiyatı yansıttı bile.

Port zammının haberi 1 ay önce falan geldi zaten. Yine kanun kural çiğnenip TUF'e üzeri zam yaptılar. TurkNet de temmuz sonu gibi yapacak sanırım zam bu zamdan dolayı. Bazı alternatif operatörler çoktan zamlı fiyatı yansıttı bile.

Gigaspeed kullanıyorum, yüksek hızda rekabet edemiyordu. Bundan sonra düşük hızlarda da rekabet edemeyecek gibi. 1 Temmuz'da zamlanacak düşünme aşamasındayım, zam oranını öğrenebilsem ona göre Türk Telekom' geçeceğim.

Port ücretlerine %37,5 zam yapıldı ortalama. Bu fiyatlar Temmuz itibarıyla Ocak ayına kadar geçerli olacak, o zaman fiyatlara tekrar zam gelecek. Alternatif operatörlerden bazıları bu karara itiraz edecek diye duydum ama pek bir şey çıkmaz. Fakat enflasyon farkı zaten %20 civarında, bu zam gerçekten çok fazla ve muhtemelen TurkNet falan fiyatları 850-900 bandına dayayacak, zaten ikide bir mesaj atıyorlar toplu ödeme yapın diye.

1781196190189.webp

1781196210218.webp

Kaynak: Haber - 2026 Yılı Türk Telekom Zamlı Port Ücretleri Açıklandı