Su platformun korsan oyun sattigindan supheleniyorum. Vampire The Masquerade Bloodlines satin almistim iade etmeme ragmen indirebiliyorum oyunu. Hic guven vermiyor. Tek olayi sozde oyunu kopyalama hakki elde edebiliyormusuz. Epic'i bile tercih ederim bundansa.

Su platformun korsan oyun sattigindan supheleniyorum. Vampire The Masqurade Bloodlines satin almistim iade etmeme ragmen indirebiliyorum oyunu. Hic guven vermiyor. Tek olayi sozde oyunu kopyalama hakki elde edebiliyormusuz. Epic'i bile tercih ederim bundansa.
Ne güzel işte hocam. Arkadaşlarınıza oyun dosyasını verseniz onlarda oynar. DRM desteği yok tam performans çalışır oyunlar.

Su platformun korsan oyun sattigindan supheleniyorum. Vampire The Masquerade Bloodlines satin almistim iade etmeme ragmen indirebiliyorum oyunu. Hic guven vermiyor. Tek olayi sozde oyunu kopyalama hakki elde edebiliyormusuz. Epic'i bile tercih ederim bundansa.
GOG'da oyun komple senin oluyor, eski sistemin dijital hali olması gereken bu, asıl tepkiyi Steam'e göstermeniz lazım.

Türk insanı ilk kez satın aldığı bir ürüne sahip olmayı keşfediyor:
Oysa ki istediği sadece kullanım lisansı ve oyun platformlardan kaldırılana kadar kullanmak.

Türk insanı ilk kez satın aldığı bir ürüne sahip olmayı keşfediyor:

Oysaki istediği sadece kullanım lisansı ve oyun platformlardan kaldırılana kadar kullanmak.

Peki destek konusunda nasıl? Merak ettim. Tabii bir Steam olmasını beklemiyorum ama çok kötü değilse bana hoş geldi.