Su platformun korsan oyun sattigindan supheleniyorum. Vampire The Masquerade Bloodlines satin almistim iade etmeme ragmen indirebiliyorum oyunu. Hic guven vermiyor. Tek olayi sozde oyunu kopyalama hakki elde edebiliyormusuz. Epic'i bile tercih ederim bundansa.
Detaylar
Kim cevapladı?Geriye sadece uygulamanın Türkçe olması kaldı galiba.
Ne güzel işte hocam. Arkadaşlarınıza oyun dosyasını verseniz onlarda oynar. DRM desteği yok tam performans çalışır oyunlar.Su platformun korsan oyun sattigindan supheleniyorum. Vampire The Masqurade Bloodlines satin almistim iade etmeme ragmen indirebiliyorum oyunu. Hic guven vermiyor. Tek olayi sozde oyunu kopyalama hakki elde edebiliyormusuz. Epic'i bile tercih ederim bundansa.
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
GOG'da oyun komple senin oluyor, eski sistemin dijital hali olması gereken bu, asıl tepkiyi Steam'e göstermeniz lazım.Su platformun korsan oyun sattigindan supheleniyorum. Vampire The Masquerade Bloodlines satin almistim iade etmeme ragmen indirebiliyorum oyunu. Hic guven vermiyor. Tek olayi sozde oyunu kopyalama hakki elde edebiliyormusuz. Epic'i bile tercih ederim bundansa.
belfort 394
Becerikli
GOG hiç kullanmadım açıkçası. Ne olduğunu bile bilmiyorum ama güzel bir haber gibi duruyor.
Steam gibi bir platform hocam. Epic Games'ten 1000 kat daha iyi.GOG hiç kullanmadım açıkçası. Ne olduğunu bile bilmiyorum ama güzel bir haber gibi duruyor.
belfort 394
Becerikli
Anladım hocam, Epic Games'in fiyat dışında hiçbir artısı yok zaten. Steam'e rakip gelmediği sürece tekelleşmenin bedelini oyuncular ödeyecek maalesef.Steam gibi bir platform hocam. Epic Games'ten 1000 kat daha iyi.
NqrkOz
Yetkin
- Makaleler
- 6
Türk insanı ilk kez satın aldığı bir ürüne sahip olmayı keşfediyor:
Oysa ki istediği sadece kullanım lisansı ve oyun platformlardan kaldırılana kadar kullanmak.Su platformun korsan oyun sattigindan supheleniyorum. Vampire The Masquerade Bloodlines satin almistim iade etmeme ragmen indirebiliyorum oyunu. Hic guven vermiyor. Tek olayi sozde oyunu kopyalama hakki elde edebiliyormusuz. Epic'i bile tercih ederim bundansa.
Türk insanı ilk kez satın aldığı bir ürüne sahip olmayı keşfediyor:
Oysaki istediği sadece kullanım lisansı ve oyun platformlardan kaldırılana kadar kullanmak.
Peki destek konusunda nasıl? Merak ettim. Tabii bir Steam olmasını beklemiyorum ama çok kötü değilse bana hoş geldi.
The Witcher 3 Complete Edition'u baska nerede 166 liraya alabilirsin
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet