AMD FSR 3.1 Duyuruldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Algos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    amd fsr 3
AMD DLSS benzeri, teknoloji üzerinde çalışıyormuş. Eğer kaynak isterseniz diye link atıyorum 17'nci dakikaya gelmeniz yeterli.

İnternetim yok diye bakamıyorum videoya. Videoda DLSS benzeri teknolojiden kastı donanımsal bir teknoloji mi?

@Chef Evet. Yapay zeka destekli bir ölçeklendirme teknolojisi yapacağız gibi bir şey kastetti. Kesin değil yani.

@Chef

AMD'nin dediği şeyi 10 kere düşünmek lazım. Yaparsa ne ala. Yapmaz ise XeSS benzeri bir şey yapar. O bile fazlasıya yeterli.

Gecikme sorunları da önemli görüntüden sonra.

Horizon forbidden West ilginç şekilde en iyi XeSS ile çalışıyor, kötüsü FPS native den daha düşük, FSR doğal çözünürlükle aynı FPS'yi veriyor XeSS doğal görüntüden çok daha kaliteli

Intel gerçekten çok başarılı bir iş yaptı. Hem kendi kartında xmx çekirdekleri hem de diğer destekli kartlarda DP4a talimatları ile DLSS ile neredeyse aynı işi yapıyor. Dediğin durum bence Cyberpunk'da da var. XeSS çok kaliteli.
Sırada bunların kare oluşturma teknolojileri var bence o da heyecan verici. Başarabilirlerse DLSS ve FSR FG'si gibi gecikme olmayacak.

@vurkan

XeSS bir FSR kadar konuşulmadı işte. FSR, XeSS'e göre çok oyunda olduğu için göze batıyor. Bazı oyunlarda XeSS hepsinden iyi.

Eğer Intel Kare Oluşturma işini gecikmesiz bir şekilde yaparsa inanılmaz olur.

Oyun an itibariyle böyle bende şu an. İşin garibi render çözünürlüğü sadece 2K gözüküyor alt çözünürlükler yok, kalite performans yok.

Mühendis olmadığım için kesin konuşamam fakat FSR'dan edindikleri tecrübeyle DLSS'in çalışma mantığında yeni bir sistemle karşımıza çıkabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…