Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
10 yıldır AMD kullanıyorum son 1 yıldır çok iyi gidiyor. Bence RDNA 4 ile bu işi hallettiler. Hala DLAA, Reflex gibi teknolojilerde eksikler ama bunlara çok ihtiyacınız yoksa alın gitsin.AMD batırır mı sizce ya? 9070XT çok mantıklı geldi şu an bana. Yarı fiyatına 20 FPS daha az alıyor 5080'den. 40bin lira boru değil.
Aeronight
Üstün
DLAA hayatım boyunca kullanmadım. Reflex'i de hikayeli oyunlarda açıyorum açıkçası ama farkını çok hissetmedim.10 yıldır AMD kullanıyorum son 1 yıldır çok iyi gidiyor. Bence RDNA 4 ile bu işi hallettiler. Hala DLAA, Reflex gibi teknolojilerde eksikler ama bunlara çok ihtiyacınız yoksa alın gitsin.
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
DLAA en iyi kenar yumuşatma teknolojisi şu anda ama FPS yükseltmiyor upscale yapmadığı için, ben mesela eski oyunlarda açıyorum RDR2 de 100+FPS rahat geçtiğim için sorun olmuyor.
Aeronight
Üstün
Ne işe yaradığını biliyorum hocam ama hiç kullanma gereği duymadım.DLAA en iyi kenar yumuşatma teknolojisi şu anda ama FPS yükseltmiyor upscale yapmadığı için, ben mesela eski oyunlarda açıyorum RDR2 de 100+FPS rahat geçtiğim için sorun olmuyor.