Çözüldü AMD fTPM ayarını açınca 0xc00000e9 hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ricardo Quaresma

Başarılı
AMD fTPM ayarını açınca 0xc00000e9 hatası veriyor. Windows 11'e geçmek için BIOS'tan TPM açacaktım. Açtım ayarları kaydet ve çık dedim. Dedikten sonra bilgisayar açılırken mavi ekran geldi ve 0xc00000e9 hatası verdi. TPM'i kapattım ve düzeldi. TPM açmak istiyorum bu hatayı nasıl çözebilirim?

Çözüm
Dediğim gibi BIOS güncellemek yüksek ihtimalle sorunu çözecektir. Onun dışında disk taraması da yapmışsın. Aklıma şu anlık başka bir şey gelmiyor.
0xc00000e9 genellikle bir G/Ç aygıtının düzgün çalışmaması kaynaklı bir mavi ekran hata kodudur. BIOS sürümünüzü kontrol edin. Güncel değilse güncellemeyi deneyelim ilk adım olarak.

Bence o ayarı açmayın. AMD CPU'larda Micro Sluttring sorununa sebep oluyor. İsterseniz Linux'a geçebilirsiniz.

Bence o ayarı açmayın. AMD CPU'larda Micro Sluttring sorununa sebep oluyor. İsterseniz Linux'a geçebilirsiniz.
W11'e geçmek istiyorum o yüzden.

BIOS'um güncel değil fakat şu an evde kullanabileceğim bir usb yok. sfc / scannow yaptım. Bi daha deneyeceğim.

Bence geçmeyin. Hiç stabil değil. Malbware ile beraber Windows 10 daha mantıklı. AtlasOS ile daha iyi performans alırsınız.
En son ReviOS ve AtlasOS kurduğumda office programları kullanamama ve ekran kartı sürücüsü indirememe problemleri yaşadığım için düşünmüyorum.

Tamam o zamandan bu zamanda bilgisayarda herhangi bir donanımsal değişiklik oldu mu ?
Ekran kartı aldım yeni.

En son ReviOS ve AtlasOS kurduğumda Office programları kullanamama ve ekran kartı sürücüsü indirememe problemleri yaşadığım için düşünmüyorum.

Ekran kartı aldım yeni.

Yanlış kurulum yapmış olabilirsiniz. Ne zaman yapmıştınız? Şu anda bende AtlasOS kullanıyorum. Ancak dediğiniz hiçbir sorunu yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…