Detaylar
Kim cevapladı?DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?Yaklaşık yarım saattir 5-10 dakikada bir aşağıdaki ekran geliyor ve Microsoft Edge donuyor. Neden olabilir? RX 7700 XT ekran kartım 7500F islemcim var.
Eki Görüntüle 243344
25457
Uzman
DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi?
Denemedim, neredeyse 2 ayda bir bu sorunu yaşıyorum. Bu arada sadece Microsoft Edge'de degil Google Chrome'da da yasiyorum. Genelde video falan açınca donuyor ve sürücü zaman aşımına uğruyor.
Denemenizde fayda var.Denemedim, neredeyse 2 ayda bir bu sorunu yaşıyorum. Bu arada sadece Microsoft Edge'de degil Google Chrome'da da yasiyorum. Genelde video falan açınca donuyor ve sürücü zaman aşımına uğruyor.
Display Driver Uninstaller (DDU) ile Sürücü Nasıl Kaldırılır? - Techolay
Ekran kartı sürücülerini kaldırmak ve temiz bir kurulum yapmak, özellikle performans ve stabilite açısından önemli.
25457
Uzman
Yarın sabah deneyeceğim teşekkürler.Denemenizde fayda var.
![]()
Display Driver Uninstaller (DDU) ile Sürücü Nasıl Kaldırılır? - Techolay
Ekran kartı sürücülerini kaldırmak ve temiz bir kurulum yapmak, özellikle performans ve stabilite açısından önemli.techolay.net
Donanım hızlandırma açık mı?
Koneko Toujou
Üstün
Denemedim, neredeyse 2 ayda bir bu sorunu yaşıyorum. Bu arada sadece Microsoft Edge'de degil Google Chrome'da da yasiyorum. Genelde video falan açınca donuyor ve sürücü zaman aşımına uğruyor.
Donanım hızlandırmayı kapatıp deneyin. DDU ile bir önceki WHQL sürüme geçin
25457
Uzman
Açıktı kapattım teşekkürler. Biraz bilgisayarı kullandıktan sonra tekrardan yazacağım.Donanım hızlandırmayı kapatıp deneyin. DDU ile bir önceki WHQL sürüme geçin
Şu anlık sorun yok, yardımcı olan herkese teşekkürler.
Son düzenleme: