Çözüldü AMD GPU sürücüsü yüklendikten sonra mouse'da takılma sorunları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BTM1907

Uzman
Merhaba ekran kartımın driverini yukledikten sonra mouse donmaya, kasmaya, takılmaya başlıyor. Driver yuklemediğim zaman çözülüyor fakat oyunlarda FPS düşüyor. Bana yardım edebilir misiniz?

Denediğim yöntemler (şu ana kadar çözülemedi)
1-DDU ile silip tekrar yükledim.
2-Mouse'U farklı USB portlarında denedim.
3-Ekran kart termal macunu yeniledim.

Çözüm
Genelde 3.0 da çalışmaz GPU Z de Max kaça cıktıgı görülebiliyor anakartın.

Hocam sorunu çözdüm şükürler olsun, nasıl yaptığımı acikliyayim: BIOS'tan PCI-e Configuration'a girdim, orada PCI-e slot autodaydi, onu Gen 3 yaptım, oldu. Artık mouse takılmıyor, yardım eden herkese teşekkür ederim
Hocam sabah denedim değişmedi.

Hocam aklıma bir şey geldi ben VGA to DVI dönüştürücü kullanıyorum ondan olabilir mi?

Olabilir siz HDMI kablosunu deneyin sokete tam oturduğundan emin olun. Yalnız dönüştürücü olmadan direk HDMI ile bağlayın.

Hocam benim monitor VGA yeri var sadece ondan HDMI takmıyorum bende dönüştürücü var VGA to HDMI. Dönüştürücüden şüphelendim hocam.

Tvnizde HDMI girişi varsa orada deneyin. Ya da temiz bir Windows kurulumu deneyebilirsiniz.

Tvnizde HDMI girişi varsa orada deneyin. Ya da temiz bir Windows kurulumu deneyebilirsiniz.

Hocam kaç kere format attım 20'ye yakın herhalde. Benim küçük televizyonum var onda VGA ve HDMI girişleri var VGA direk takip test edeyim yazacagim.

Hocam kaç kere format attım 20'ye yakın herhalde. Benim küçük televizyonum var onda VGA ve HDMI girişleri var VGA direk takip test edeyim yazacagim.

Yani bunlar da çözüm olmuyorsa başka bir ekran kartı takın onda sorun çıkarmıyorsa kartın sorunludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…