Arkadaşların önerilerini uygulamadan önce rica ediyorum kasanın içine biraz hava üfle.

Herhangi bir makine ile olabilir. Mesela saç kurutma makinesini en soğuk ayara alıp yapabilirsin. Bunu da yapamıyorsun ağzınla üfle. Kasan ve içindeki bileşenler tozlardan kurtulup kendine gelsin.

İşlemcin çok ısınmış ki macun değiştirmeyi düşünmüşsün. Sadece macunla çözülmez bu sorun. Kasanın içini, işlemci soğutucusunu tozlardan temizlemen lazım.

Rica ediyorum. :(

Arkadaşların önerilerini uygulamadan önce rica ediyorum kasanın içine biraz hava üfle.

Herhangi bir makine ile olabilir. Mesela saç kurutma makinesini en soğuk ayara alıp yapabilirsin. Bunu da yapamıyorsun ağzınla üfle. Kasan ve içindeki bileşenler tozlardan kurtulup kendine gelsin.

İşlemcin çok ısınmış ki macun değiştirmeyi düşünmüşsün. Sadece macunla çözülmez bu sorun. Kasanın içini, işlemci soğutucusunu tozlardan temizlemen lazım.

Rica ediyorum. :(

Hocam bir arkadaşın yardımı ile fanı taktık. Gayet de sıkı taktık lakin bilgisayar ısısı düşmüyor bir türlü.

Aslında kasayı daha 1 hafta önce temizlemiştim ısılar düşmeyince termal macun aldım ondan soruyorum.
Hiç temizlenmişe benzemiyor dostum.

Sen bunun için yeni bir konu aç. Kasanın içinin fotoğraflarını da ekle, ne kadar tozlu olduğunu da görsünler. Kasana ait fanların sayısı ve konumlarını da belirt. Arkadaşlar yardımcı olacaktır.