jeoparadise

Becerikli
İyi sosyaller. AMD'nin 26.2.1 optional sürücüsünü kullanıyorum 2 haftadır falan. Bugün ilk defa bilgisayar biraz boşta iken Steam'i başlatıp arkadaşlar kısmına gelince görüntü gitti ve USB çıkarıp takma sesi geldi. Sonrasında görüntü tekrar geldi ve AMD Software kaybolmuştu. Ben de manual olarak çalıştırdım. Sonrasında oyun falan girdim hiçbir sorun yaşamadım. Sürücü optional olduğu için normal midir bu yaşadığım sorun? Endişe etmeye gerek var mı? Bu arada 26.2.2 WHQL onaylı sürücüsü çıkmış yeni kuruyorum şu an. Ek olarak yeni sürücü kurarken her seferinde DDU ile silmeye gerek var mıdır? Üstüne kursak sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. AMD'nin 26.2.1 optional sürücüsünü kullanıyorum 2 haftadır falan. Bugün ilk defa bilgisayar biraz boşta iken Steam'i başlatıp arkadaşlar kısmına gelince görüntü gitti ve USB çıkarıp takma sesi geldi. Sonrasında görüntü tekrar geldi ve AMD Software kaybolmuştu. Ben de manual olarak çalıştırdım. Sonrasında oyun falan girdim hiçbir sorun yaşamadım. Sürücü optional olduğu için normal midir bu yaşadığım sorun? Endişe etmeye gerek var mı? Bu arada 26.2.2 WHQL onaylı sürücüsü çıkmış yeni kuruyorum şu an. Ek olarak yeni sürücü kurarken her seferinde DDU ile silmeye gerek var mıdır? Üstüne kursak sorun olur mu?

Üstüne kursan sorun olmaz. Optional olduğu için olabilir evet.

İyi Sosyaller. AMD'nin 26.2.1 Optional sürücüsünü kullanıyorum 2 haftadır falan. Bugün ilk defa bilgisayar biraz boşta iken Steam'i başlatıp arkadaşlar kısmına gelince görüntü gitti ve USB çıkarıp takma sesi geldi. Sonrasında görüntü tekrar geldi ve AMD Software kaybolmuştu. Ben de manual olarak çalıştırdım. Sonrasında oyun falan girdim hiçbir sorun yaşamadım. Sürücü Optional olduğu için normal midir bu yaşadığım sorun? Endişe etmeye gerek var mı? Bu arada 26.2.2 WHQL onaylı sürücüsü çıkmış yeni kuruyorum şu an. Ek olarak yeni sürücü kurarken her seferinde DDU ile silmeye gerek var mıdır? Üstüne kursak sorun olur mu?

Her zaman DDU ile kurman daha sağlıklı.

Bilgisayarınız Windows Update ekran kartınızın sürücüsünü düşürmüş olabilir ya da farklı bir nedenden dolayı ekran kartınız çökmüş olabilir. Ama çok da sıkıntı yaratacak bir problem gibi gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör: