Batur

Başarılı
Uzun süredir Pro Driver görmüyorduk ve yakın zamanda AMD Pro 25.Q2 sürümü çıktı ve birazdan indireceğim. Umarım 24.Q4 kadar iyidir. Şimdiden indirip deneyen olur umarım. Denedikten sonra yaşadığım sorunları da aktaracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deneyelim bakalım, 24.Q4 kadar başarılıdır umarım.

Tam olarak 7-8 saate yakındır kullanmaktayım ve hiçbir fark görmedim yani kısaca mükemmel çalışıyor.

Kuracak kişiler varsa RadeonSoftwareSlimmer ile kurun ve bu videoyu alt yazı açarak kaçırmadan izleyin kişisel ayarlarda var.

Uzun süredir Pro driver görmüyorduk ve yakın zamanda AMD Pro 25.Q2 sürümü çıktı ve birazdan indireceğim. Umarım 24.Q4 kadar iyidir. Şimdiden indirip deneyen olur umarım. Denedikten sonra yaşadığım sorunları da aktaracağım.

Bir sorun çıktı mı ve bu sürüm 9070XT ile uyumlu mu?

Tam olarak 7-8 saate yakındır kullanmaktayım ve hiçbir fark görmedim yani kısaca mükemmel çalışıyor.

Kuracak kişiler varsa RadeonSoftwareSlimmer ile kurun ve bu videoyu alt yazı açarak kaçırmadan izleyin kişisel ayarlarda var.

25.Q2 kurulumunun içinde iki tane sürücü paketi var. 25'li olanı seçiyorsunuz değil mi Slimmer'dan? Sanırım Polaris için 23xx, RDNA için ise 25xx seçiliyor. Ayrı ayrı çıkarmamışlar da tek paket içine koydukları için Slimmer'da ikisi de görünüyor. Ben zaten sadece Display Settings ile Display Driver kuruyorum geri kalan her şeyi kaldırıyorum fakat Pro sürücüde normal sürücülere kıyasla iki tane Display Driver göründüğü için sormak istedim.