Aki

Başarılı
Şu an halihazırda sistemimde 24.7.1 surumu kurulu. Guncelleme gelmis mi diye bakmak istedigimde AMD sürücü sayfasinda RX 570 icin en guncel WHQL sürücü 24.3.1 gozukuyor? Bu nasıl oluyor?
Her indirip kurdugumda sürücüyü her zaman bir yere kaydederim.
Benim kurdugum surucude problem vardı da mı kaldırdılar?
Bu surucuyle devam mı edeyim yoksa sitedeki benden eski versiyonu olanı mı kurayım arkadaşlar?
Bkz. (AMD)

1725717643511.webp

1725717656559.webp

1725717673875.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an halihazırda sistemimde 24.7.1 surumu kurulu. Guncelleme gelmis mi diye bakmak istedigim de AMD sürücü sayfasinda RX 570 icin en guncel WHQL sürücü 24.3.1 gozukuyor? Bu nasıl oluyor?
Bu surucuyle devam mı edeyim yoksa sitedeki benden eski versiyonu olanı mı kurayım arkadaşlar?
Bkz. (AMD)

Eki Görüntüle 81518

Eki Görüntüle 81519

Eki Görüntüle 81520

Hocam arkadaşımda 570, bende 590 var. İkimizde bir hata gibi bir şey olmadı, elbet bir olayı vardır. Eski sürüme dömenize gerek yok bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an halihazırda sistemimde 24.7.1 surumu kurulu. Guncelleme gelmis mi diye bakmak istedigimde AMD sürücü sayfasinda RX 570 icin en guncel WHQL sürücü 24.3.1 gozukuyor? Bu nasıl oluyor?
Bkz. (AMD)

Eki Görüntüle 81518

Eki Görüntüle 81519

Eki Görüntüle 81520
amd genelde bir hata olduğunda kaldırıyor eski versyonu da kursanız sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ben de eski versiyonu kullanıyorum.:cool:

Bkz. (AMD)

Eki Görüntüle 81518

Eki Görüntüle 81519

Eki Görüntüle 81520
Ayni dava RX 550'de de oldu, çok şaşırdım hatta. 24.3.1 sürücüsünden 24.7.1'e güncellemek istediğimde bu sürücü güncel yazısını gördüm ve "ha?" diye tepki verdim.
AMD iyisin hoşsun da bir de şu Polaris mimarili kartların driverlarını düzgün yapsan..

Ayni dava RX 550'de de oldu, çok şaşırdım hatta. 24.3.1 sürücüsünden 24.7.1'e güncellemek istediğimde bu sürücü güncel yazısını gördüm ve "ha?" diye tepki verdim.
AMD iyisin hoşsun da bir de şu Polaris mimarili kartların driverlarını düzgün yapsan..
Planlı eskitme.