Detaylar
Kim cevapladı?Şu anki stabil çalışmıyor mu? En iyi sürüm diye bir şey yok bence bu arada, birisi çıkıp şu iyi deyince en iyisi o olmayacak. Güncel olan kalsın işte, sorun çıkartıyorsa bir öncekini yükle. O da sorun çıkartıyorsa ondan öncekini yükle.
ryz
Uzman
Stabillik konusunda bir sıkıntım yok ancak her kartın kendi "stabil" sürümleri oluyor. Onlar daha iyi çalıştığı için onlara geçiş yapacağım.
İlk defa senden duydum böyle bir şey olduğunu. Nerede yazıyor bu? Şahsen ben her ekran kartının ayrı ayrı stabil sürücüsü olduğunu düşünmüyorum. Kulağa da saçma geliyor.
Böyle bir durum olsa ''en stabil sürüm'' güncellemesi verirler, daha da güncelleme vermezler yani.
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
En stabil sürücü diye bir şey yok. Kimi çıkıyor, "ben 6 aydır sürücü güncellemiyorum, hiçbir sorun yaşamadım" gibi gerçeklikle alakası olmayan şeyler söyleyip insanların kafasını karıştırıyor. AMD RX 5700XT gibi bir ekran kartında, en az 3 yıldır her zaman en güncel WHQL sürücü kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. En stabil sürücü diye bir şey yok, sadece çok nadir olmak üzere bazen bazı spesifik oyunlarda (1.000.000'da 1) takılma sorunları meydana gelebiliyor. O da en kötü bir sonraki güncelleme de düzeliyor.
Senin sisteminde bir sorun varsa hangi sürücü sürümünde kaldığının bir önemi yok. Sorunun asıl kaynağını çözemediğin sürece "sürücü sorunu" deyip geçersin. Bu arada, AMD bozuk sürücü falan yayınlamıyor. Büyük sorunlar yaşıyorsan sisteminde RAM, işlemci, güç kaynağı veya ekran kartında sorun olabileceğini unutuyor olabilirsin.
Senin sisteminde bir sorun varsa hangi sürücü sürümünde kaldığının bir önemi yok. Sorunun asıl kaynağını çözemediğin sürece "sürücü sorunu" deyip geçersin. Bu arada, AMD bozuk sürücü falan yayınlamıyor. Büyük sorunlar yaşıyorsan sisteminde RAM, işlemci, güç kaynağı veya ekran kartında sorun olabileceğini unutuyor olabilirsin.
SunseTTime
Uzman
Deneme yanılma yapmaktan başka şansın yok. 5060 Ti için NVDIA tarafında en stabil çalışan sürücü 577 olmuştu. En güncel sürücülere 25-30 FPS fark attı diyebilirim. Muhtemelen bu tarz bir şeyi kastediyorsun. Yine de ciddi bir sorun yaşamıyorsan en günceli kurmandan yanayım.
ElderAssassin
Yetkin
WHQL Recommended yazan son sürücüyü kur, sıkıntı çıkarsa 24.12.1 sürümünü dene, en stabil çalışanı o idi bende.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-