UmutLity

Uzman
Normalde böyle bir sorun daha önce hiç bu kadar yaşamamıştım. 2-3 gün önce kasayı temizledim 2 gündür sorun yok ama bugün sürekli olmaya başladı. CS2 giriyorum, arkadaşlarımla sesteyim ekran simsiyah oluyor, mouse vb. hareket etmiyor. Her şeyin ışığı yanıyor, arkadaşlarımla konuşabiliyorum ardından monitör standby moduna geçiyor, bilgisayarı resetliyorum ve aygıt yöneticisine bakınca ekran kartım devre dışı görünüyor. Devreye sokup bilgisayarımı resetliyorum sorun düzeliyor ama hep oluyor nedense. DDU ile driveri silip tekrar yükledim ama halen aynı.

Neye göre bu sonuca vardınız? Minecraft'ta bir şey olmayip CS2 de oluyor yani yüke binince oluyor.

Siz benim bu sonuca neye göre vardığımı ne yapacaksınız? Size sorunu söylüyorum sorguluyorsunuz, kartı güzelce tekrar montajlayın, güç girişleri iyi otursun öyle deneyin.

Evet, güç sorunu bu, temassızlık kaynaklı.

OCCT de Power testi yaptım RX 6700 XT her saniye error verdi nedeni bumunla mı alakalı fafklı mı?

Ekran kartını slotta oynatmışsınız temassızlık yapıyor kart devre dışı kalıyor, söküp geri montajlayın, güç bağlantılarını sıkıca oturtun.

Söküp taktım ve tam oturttum kablolarını da tam taktım şu anda OCCT Power testindede error vermiyor sorun çözüldü.

Aynı sorun halen devam etmekte. Çözüldü sanmıştım lakin çözülmemiş.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi